Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 203> |
Korisnik | ||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stanje u vrtu je sljedeće: rascvale se bijele perunike, prva ruža, vajgela je u punom cvatu, posadila sam sve biljke koje sam kupila na sajmu u Opatiji: mini georgine, gazanije, begonije, 2 pelargonije koje su mi falile na balkonu, pakujac, ostić, lavandu-neka francuska sa neobičnim listovima.
Onda sam posadila sve kadifice koje su mi nikle iz sjemena- još su malene ali brzo narastu pa malo kasnije cvatu i posadila sam i suncokrete od Monne one niske bucmaste 8 komada i još imam 3 za u drugu gredicu kad opljevim.
Znači draga moja Zvrk ja sam ti bila ove dane vrlo vrijedna i aktivna i sve je moja mala nećaka poslikala pa ću to navečer i pokazati
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno. Hoste obožavam , i ja sam nabavila 2 vrste hoste. Sade se bore sa vjetrom, tako mi ih bude žao kad vidim da su išibane.
|
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gioia, ja sam ju kupila lani u rano proljeće i bila je visoka mrvicu više od metra i napravila mi je 2 cvijeta. Ove je godine jako narasla i bila je krcata cvjetova, evo već pomalo odlaze ali jako dugo cvate i jako brzo raste.
Suručica je jako jako stara i svakih par godina ju jako ošišamo ali ona i dalje predivno cvjeta
|
||
(zgora Opatije) |
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije čudo što sam ja oduševljena tvojom hacijendom kad bi neki čak iz BiH potegnuli da je vide u živo.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno je sve Korijenko, hoste su posebne, hortenzija već procvjetala, a waigelia
|
||
život je more
|
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ona je lijepa i kad se ošiša ali ovako ko moja izgleda kad ju par godina ostaviš na miru, moja je već zdrava za frizuru
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ujutro sam vam pisala o stanju u mom vrtu ovh dana i šta sam sve radila ovaj vikend pa da to malo popratim slikama
Rascvala se prva ruža koju sam kupila lani na Flori, već je lani cvala cijelo ljeto a ove godine je već oboljela od pepelnice ali sam na vrijeme nabavila jedan dobar otrov i dobro se oporavlja
Vajgela lijepo napreduje na novom mjestu, malo je "gola", nema previše lišća ali je zato puna cvjetova
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Lantana, prije par godina hoste nisam niti primjećivala a tako su elegantne i pravi zeleni ukras u vrtu, baš mi je drago da sm ih nabavila, ove velike zelene su mi od pokojne svekrve tako da su mi posebne, a i šarene jako volim jer su mi poklonjene.
Ove bijele lopte nisu ortenzije nego Viburnum ili snježna lopta ili kako bi Toni rekao Žganci, mislim da on ima najljepše.
Hortenzijama se tek naziru pupoljci ......
Vajgela mi je mamin poklon i zove se "Eva Rathke" ako sam dobro zapamtila, danas sam u cvjetarni vidjela da su dobili isto jednu ovako tamnu "Aleksandra" ,predivna, već velika ali ja si želim nježno roza pa ako mi netko želi zakorjeniti bit ću presretna
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Laburnum cvjeta u aprilu , kod mene sada već pomalo odlaze cvjetovi, ako ti je sad u vrtu vidjeti ćeš kako će ti na očigled brzo rasti, meni je cvala već od metra visine.
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Snježna lopta
Barbaroža "štriga" - to je tatina samo ju ja mazim i pazim , prvi cvjetovi
Evo još malo kamenjarki
|
||
(zgora Opatije) |
||
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prava romantika kod tebe jako volim žuto cvijeće tako da za zlatnu kišu dajem 10
|
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nastavljamo dalje sada u zelenim tonovima Hoste
Tu je jedna šarena od moje susjede i dvije -šarena i mala zelena od Cvetlin
ove su mi stare par godina i konačno sam ih smjestila u hladovinu jer su uvijek imale smeđe listove od sunca, cvatu lijepo bijelo
|
||
(zgora Opatije) |
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Niho, samo ti kreni , imaš hrpetinu forumskih vrtova da obiđeš u ovom našem kraju, zamisli čega sve moraš donesti a čega sve doma odnesti . Ne bismo te pustile doma mjesec dana
Ljiljana agavu zalijevam cca 2 puta tjedno ako misliš na ovu najveću, ne pretjerujem sa vodom jer su joj listovi ionako puni tekućine i nije zahtjevna
|
||
(zgora Opatije) |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vilburnum opulus ti je prekrasan!!!
Imaš li mrave na njemu ? Na mojem je najezda mrava, mravi ju jednostavno obožavaju |
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nemoj se iznenaditi ali---dobro bi mi došlo baš mijesec dana to je pravo
|
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa znaš šta, tek je bila prolistala i već su ju bile napale uši i naravno četa mrava, odmah sam pošpricala sa Ekatinom i u roku odmah nestalo sve, nakon toga mravima ni traga ni glasa ali dolaze neke crne bube malo manje od smrdejuhe ( smrdljivi martin) i zavuku se unutra u loptu.
|
||
(zgora Opatije) |
||
ljiljana3
Već proklijao Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Korijenko imaš prekrasnu agavu.
Kako je zalijevaš?
|
||
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Korijenko, prekrasan ti je laburnum. Ja ga imam u svom vrtu, ali jos nije ni blizu cvjetanja.
|
||
pozdrav iz Norveske
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
wow,prekrasno korjenko! kod tebe sve ljepo i u cvatu
|
||
Odgovori | Stranica <1 1718192021 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |