Primavera galerija |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 44> |
Korisnik | |
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kivi, i kivi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primavera vaze su tako lijepe,posebne.Ali moja najdraža boja je zelena kao i ona narukvica.Bez riječi sam..........prakrasna je!!! |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose, Saara, Mare-nostrum, Rose2 ...baš ste srčeka...
...draga Saara, izgleda da smo od iste sorte ...davnih, davnih dana kad smo još hodili u Trst po robu, šetamo MM i ja onom glavnom ulicom kojoj se više ni imena ne sjećam, tražimo odijelo za njega i vidim ja jedno preko ceste u izlogu, a cesta široka ko avenija...predjemo i do dućana, vidimo odijelo prvoklasno, bacimo pogled na cijenu..kad ono...prava sitnica u ono vrijeme 3.500 dojč maraka ...naravno, pravi Armani...a tako mi je i dan-danas, gdje god mi pogled zaluta ili ruka zapne za nešto uvijek baš najskuplje...BTW, sve gotovo, sutra šaljem fotke na PP....kooooonačno
...draga Mare-nostrum, i ja silno volim zelenu boju, dosta sam i iz polimerne gline radila u zelenoj boji....ona me doista odmara...hvala ti puno na pregledu moje galerije
...draga Rose2, nekako ne vjerujem da ti nemaš strpljenja, mislim da je ono itekako potrebno za izradu onih tvojih čipkanih ljepota, pitanje je samo sklonosti pojedinom materijalu...ja npr. jako volim žicu, ali imam dvije lijeve za radit s njom, obično pol koluta bacim prije nego dobijem kakvu-takvu smotuljicu koju želim...i tebi velika puuuusa
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee |
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je posebno zapala u oko ova boca...ali i svi tvoji radovi su mi prekrasni...jako lijepo radiš primavera..prava si umjetnica...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primavera opet povrđuješ da si neponovljivi majstor i znalac!!!
Mogu si samo zamisliti koliko strpljenja treba da bi se dobio ovako lijepi rezultat.
Skidam kapu, ali to sam već davno utvrdila da si
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam puno svima na toliko lijepih riječi i strpljivom čekanju nečeg novog....pa evo, ima nešto, za početak nastavak mog voćnog niza, mada su i ova narukvica i privjesci-ogrlice slični prethodnima, ipak nisu posve isti...sitni ih detalji ipak razlikuju...
...voćna zveckalica po želji jedne naše drage forumašice...naglasak na C vitaminu
i u otvorenoj verziji...
i dvije privjesak-ogrlice, obje na temu C vitamina, prva na slobodno vezanje na duljinu po želji i druga standardna s kopčicom...
...sve je rukom modelirano iz polimerne gline, pečeno, hladjeno, polirano, lakirano, uz dodatak akrilnih boja i posrebrene žice, te nešto perlica od češkog stakla....
|
|
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja oduševljena. bravoooooooooooooooooooooooooooooooo. Aj pokaži im i ono.
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još nešto novo....uz dopuštenje naše drage Saare, evo slikica broševa i jedne cuff narukvice koji će svi ponosno šetati prelijepim Dubrovnikom
...broš od sivkasto-crno-marmorirane polimerne gline s transferom Munchovog "Krika", patiniran s malo srebrne patine...
....možda bolji poznavaoci Klimta znaju kako se zovu slike koje su po želji korištene u sljedećim radovima...ukratko, svijetla teta koja si drži frizuru, na brošu osnovne smedjo-ljubičasto-crne boje koja je proizašla prema tonu slike koju sam dobila nakon printanja, sama slika radjena tehnikom direktnog transfera, uokvirena s malo srebrnih listića koji su mjestimično raspucani, slika zaštićena i naglašena lakom, a ostatak broša samo poliran...
...i na kraju, set, broš + cuff narukvica, sve opet radjeno kompletno iz polimerne gline, narukvica unutra ojačana žicom, slika "zlatne" žene prenesena tzv. omotanim transferom, a crna podloga i na brošu i na narukvicu podražava izgled lava-kamena koji se dobije umetanjem zrnaca krupne morske soli u glinu prije pečenja...ovo je bila teška bitka, samo ova slika pokazivala je čudne simptome, ne želeći se uhvatiti iz meni nepoznatih razloga, tako da je ovaj set nastao iz trećeg pokušaja...treća-sreća
|
|
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEE.
Je kako će meni doputovat lijepi nakit. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Apsolutno sam sretna i zadovoljna i već planiram sljedeći polimerni zahvat
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zveckalica je genijalna,vesela,razigrana,ma nema riječi,a medaljon je superrrrrrrrr
saraa blago ti se,imas čast nosit nakit koji je radila primavera |
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Saara...
|
|
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme Primavera odlično je, a ova crna narukvica ti je mrak.......
|
|
saara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sreeeeeeeeeeeeeeetna. Večeras sam sigurno najsretnija žemska na forumu
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaajme, prekrasno je!!!!!Sve je za čistu 10-tku!!!
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj, cure drage, hvala, hvala, sretna sam draga Saara što sam te konačno razveselila , drage moje Rose i Mare-nostrum veeeelike puse šaljem
|
|
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry draga Monna, porukice su nam se krajcale, naravno i tebi velika pusa i puno hvala |
|
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primavera... kad sam prvi put vidjela ovaj nakit s klimtom, ozbiljni ti kazem prosli su me trnci. Sta reci - ne znam, ali da je savrseno - je.
Saara... imas i zasto biti najsretnija...:)) |
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |