nada-m nova galerija |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 33> |
Korisnik | |
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nado moja, puno ti hvala, al stvarno te ne želim "gnjaviti". Originalne jesu, al ja sam ti ka i malo dite, kad nešto vidim da mi paše, odma "mama kuuupi mi,kuuuupi mi "! (dici netriba sve popuštati Još jednom se zahvaljujem na tvojoj dobroj volji! pozz |
|
Sponzorirani linkovi | |
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nada-m.. ja ću oguliti ovaj lak..jer su se napravile kao neke ljuskice pa probat s tim univerzalnim lakom. Možda sam uparvo u tome pogriješila..što sam nanosila više slojeva.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove su borosane potpuno ludilo.......ultimativni hit ovog ljeta...........
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kupila sam i boje za rad na tamnom tekstilu ali to stoji već godinu dana. A što se tiče odljepljivanja salvete, kad se ljepilo posuši treba preko njega staviti krpicu i prepeglati i onda možeš prati na 40 i nekoliko puta a da se ni malo ne odljepi. ( u borosanu stavi npr. ručnik da lakše prepeglaš i ne opečeš se)
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Gogs, tako ću ubuduće raditi, ako će tko poželjeti borosane,isto važi za sve tekstilne predmete, pa ću sada urediti jednu torbu ,što je još lakše radi pristupačnosi za peglu.
Nisam razumjela o kojim bojama za tamnu podlogu govoriš,ja sam radila dec. na tamnoj podlozi tako da sam nakon izrezanog motiva preostali drugi sloj salvete priljepila na crnu podlogu , kad se osušio pofarbala ga bijelom bojom , i na suho stavila motiv što je na tako pripremljenu podlogu jednostavno. Stavit ću slikicu da vidite kako je ispalo. |
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[RLU=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/12280.aspx][/URL]
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa nije toliko važno kako su POSLIKANE , bitno je da su krasno NASLIKANE
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
borosane su LUDILO! a slike cvijeća,čista ljepota
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nado,
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim...znam da je to jako neobično kad si ti u pitanju-al slike su zaista prekrasne...ja odmah pala na prvu (a ljubljene mi magnolije, šta mogu), iako je i druga odlična i originalna!!!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas prekrasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
borosane su stvarno pravo osvježenje.
Vidim da će biti naruđbi kao blata. koliko ja znam i mislim treba samo opeglati da se ljepilo fiksira i to je vjerojetno dovoljno, jedan sloj laka ne škodi, ali ne treba pretjerivati, cipela se pregiba i mora biti meka i fleksibilna i normalno je da puno slojeva popuca. ja sam svoje cipele samo toplinom fiksirala i sve drži, nisam ništa lakorala čak, ali in ne mislim nositi po kiši, za svaki slučaj. hehehehe a slikice su stvarno krasne, ona magnolija tako poznata je ponovo oživjela! |
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leonarda , hvala ti na posjeti i komentaru dugo te nema , ja sam zapamtila tvoje lijepo oslikano staklo, ima li šta novih radova
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoje me slike uvijek oduševe.....tako su lijepo i u tvom stilu dorađene
|
|
nirvana
Već proklijao Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika sa perunikom moj favorit a za borosanama bi se i Nina Violić okrenila!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nado, ja se uvijek totalno raspametim nad vašim radovima... neznam što mi je ljepše, magnolija ili iris...ali jendo znam sigurno...famozno izgleda...
famozno.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |