Malo smo se ponovili... |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 49> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada, predivan izbor, još kad nam ga pokažeš... znam da će biti
Ja danas u rasadniku "Zrinjevca" u Zagrebu kupila limun za 60,00 kn!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se zove ovaj drugi cvijet u gornjem koritu? Takav sam jučer kupila samo ima roze cvjetiće, a ne znam kako se zove
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako se zove ta biljka...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e jucer sam dobila jos jednu magnoliju...susjeda je izbacila, kao smeta joj, pa mi je njena snaha donela da je zasadim.Zato se i radujem ovoj kisi, da se primi...
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam danas kupila gospin vlasac u plodinama za deset kn. baš mi je slatkić
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetajući KOnzumom pogled mi je privukla jedna roza vodenika . Bila je to ljubav na prvi pogled, pa sam je udomila
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve moje prinove
posadeno u kamenjaru........pocetnik
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja videla sam da je Pevec opustošen. Ničega više ni, sve prošlo va tvoj cvjetnjak.
|
|
RIJEKA
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće "to te ja pitam", to je slika, a ne one minijature. Zdjelica je preslatka, a i cvijeće.
|
|
RIJEKA
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zdjelica je neplanski završila kao tegla za cvijeće, jer sam je progorila na plinu slučajno.Ali ni ovako nije loše, jel" da?
|
|
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene od novih biljcica jos jedna kamelija,2xbakopa bijela,brsljani,fuksija i campanula plava.Bice jos ako me mm ne zakljuca u kucu.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim već si kupila fuksiju - to meni treba, valjda će se pojaviti i u Rijeci, moarati ću malo obići kumice na placu- one sigurno imaju takvo nešto.
Moram ta dva vrtića u hladovini s nečim zasaditi i to gotovim biljkama jer tko će to čekati.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponovila sam se sa dva zuta karanfila, opet sam uzela 10 macuhica, narandzaste...20 petunija i 10 nemesia...
|
|
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juce sam kupila prelijepu fuksiju,veliku.Moram pod hitno smanjiti kupovinu cvijeca,jos malo pa necu moci izaci na balkone.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma gdje su u Rijeci te fuksije - hitno mi trebaju?
Ajme ljudi bankrotirati ću.
|
|
RIJEKA
|
maya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas ih ima u prodaji vec 15-20 dana.Juce sam napravila racunicu koliko sam potrosila novca na cvijece u zadnjih 2-3 mjeseca i mogu reci da sam potrosila mnoooooogo.Moram malo povuci rucnu.Sto zbag novca sto zbog prostora.
|
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće već sam vidjela ovo plavo je preslatko, što je to?
Rijeka 53 nestale slike, pa što se to događa, ja ne mogu jučer cjeli dana otvoriti photobucket, a toliko sam veam htjela pokazati.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
......boooooo as ja stalno delam i nemam problema, ma jesi tamo registrirana, ja imam tamo moj album i vadim i stavljam slike ke mi rabe i to je to
|
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |