Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 49>
Korisnik
Poruka
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2008 u 22:52
Dada, predivan izbor, još kad nam ga pokažeš... znam da će biti smile120

Ja danas u rasadniku "Zrinjevca" u Zagrebu kupila limun za 60,00 kn!!! smile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 06:56
Kako se zove ovaj drugi cvijet u gornjem koritu? Takav sam jučer kupila samo ima roze cvjetiće, a ne znam kako se zove
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 19:29
Ne znam kako se zove ta biljka...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 09:59
e jucer sam dobila jos jednu magnoliju...susjeda je izbacila, kao smeta joj, pa mi je njena snaha donela da je zasadim.Zato se i radujem ovoj kisi, da se primi...
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 20:36
i ja sam danas kupila gospin vlasac u plodinama za deset kn. baš mi je slatkić
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2008 u 22:36
Šetajući KOnzumom pogled mi je privukla jedna roza vodenika . Bila je to ljubav na prvi pogled, pa sam je udomila
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2008 u 14:31
sve moje prinove

posadeno u kamenjaru........pocetnik

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2008 u 14:57
smile57Pa ja videla sam da je Pevec opustošen. Ničega više ni, sve prošlo va tvoj cvjetnjak.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 12:49

Za one koji trebaju veće slike!!!
Ovo je moj silver!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 13:10
Proljeće "to te ja pitam", to je slika, a ne one minijature. Zdjelica je preslatka, a i cvijeće.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 13:49
Zdjelica je neplanski završila kao tegla za cvijeće, jer sam je progorila na plinu slučajno.Ali ni ovako nije loše, jel" da?
Na vrh
maya View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 18:58
Kod mene od novih biljcica jos jedna kamelija,2xbakopa bijela,brsljani,fuksija i campanula plava.Bice jos ako me mm ne zakljuca u kucu.smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2008 u 19:09
vidim već si kupila fuksiju - to meni treba, valjda će se pojaviti i u Rijeci, moarati ću malo obići kumice na placu- one sigurno imaju takvo nešto.
Moram ta dva vrtića u hladovini s nečim zasaditi i to gotovim biljkama jer tko će to čekati.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2008 u 17:34
ponovila sam se sa dva zuta karanfila, opet sam uzela 10 macuhica, narandzaste...20 petunija i 10 nemesia...
Na vrh
maya View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 07:49
Juce sam kupila prelijepu fuksiju,veliku.Moram pod hitno smanjiti kupovinu cvijeca,jos malo pa necu moci izaci na balkone.smile57
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 09:49
Ma gdje su u Rijeci te fuksije - hitno mi trebaju?
Ajme ljudi bankrotirati ću.
RIJEKA

Na vrh
maya View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 10:10
Kod nas ih ima u prodaji vec 15-20 dana.smile219Juce sam napravila racunicu koliko sam potrosila novca na cvijece u zadnjih 2-3 mjeseca i mogu reci da sam potrosila mnoooooogo.Moram malo povuci rucnu.Sto zbag novca sto zbog prostora.smile227
Nije isto zivjeti i biti ziv!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 09:08
Evo da i ja pokažem svoje ljepotice:

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 09:18
Proljeće već sam vidjela ovo plavo je preslatko, što je to?

Rijeka 53 nestale slike, pa što se to događa, ja ne mogu jučer cjeli dana otvoriti photobucket, a toliko sam veam htjela pokazati.
RIJEKA

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2008 u 09:21
......boooooo as ja stalno delam i nemam problema, ma jesi tamo registrirana, ja imam tamo moj album i vadim i stavljam slike ke mi rabe i to je to
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.