Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 21:03
Moj liker od lipije.Odličan je sa ledom i u koktelima.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 20:59
Moja nova lozica napreduje ali ne baš očekivano.Možda zato jer su je crpili dragoljubi koje sam iščupala jer su bili grozni ove godine.A i mladi vrhić joj slome mačke u prolazu na vrhu zida.

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:54
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Važno mi je da mi se ona oporavlja.

Bravo za nju,nisam ti tila bit dosadna pitanjima o njoj samo sam čekala da je lansiraš van iz aparata.Tako mi je drago da je vidim! Sve mi se čini da sam ja moju ubila presađivanjem,najrađe bi se smile42
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 10:00
Važno mi je da mi se ona oporavlja.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 11:18
lijepe su echeverie
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 10:47
Novo.Samo smišljam što posaditi da bi moglo preživjeti sve nemilosrdne uvjete. 

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 10:42
Evo mene nakon godišnjeg.Slika ima jako malo jer je sve izgorilo kao i novih uradaka zbog nesnosne vrućine.
Barabulana,šljivica,amulica.Ona je stvarno rodila kao nikada.Ovo je slikano nakon što sam već nabrala par kila.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 09:04
Aralija,nije bilo vikenda.Ostala sam doma.To su stare i zadnje slike koje imam.A taj "pitar" je ustvari ograda oko masline ispunjena zemljom.Sva je popucala od ludih lebićada i divljanja masline pa će se uskoro raditi nova,možda armirana. 
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:37
KIKI ,pre -kra-sno...divno.smile55smile76
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 12:56
Vikend bio dugačak vidi se po fotkama. Sve je lijepo ali oduševio me dvostruki pitar i u sredini maslinovo deblo ako se ne varam?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 09:43
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 09:40

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 09:32
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 15:32

Napisati da nemaš baš atraktivnih sličica i onda staviti ovakvu sliku !!  Ma daj Kiki-ko, ti samo stavljaj a nama ostavi da odlučimo kaj je atraktivno a kaj nije !!  Meni je baš pre-pre-lijepa !!  A čuvala si tolike godine !!  Hvala ti što si svoju dječju igračku podijelila sa nama !!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 12:40
Kiki-ko, biljčice polako rastu...tvoja djedovina možda neće biti tolko šarena od lijepih cvjetića, al bit će prekrasno zelena i stvorit će veći dojam hlada u ove vruće dane!
A Pinokio nek živi još najmanje toliko!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 12:23
Da oko pedesetak.Tu je dospio kad sam se ja prestala igrati s njim.Nikada nije mican ni obnavljan.Dobila sam ga od tete (i desetke drugih lutaka) koja je u to doba bila u upravi "Biserke" tvornice igračaka.
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 15:05

Ki-ki, ova mi je slika super, ali ne samo zbog cvijeća već i zbog Pinokia. Zanima me koliko je star? Ja imam isti, a dobila sam ga za jedan Božić kad sam imala otprilike 6 godina. Tako da je on star preko 40 godina, a super izgleda za svoje godine( bolje nego ja)Big%20smile
Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 14:52
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

kazes nemas nekih atraktivnih slikica ..kud ces bolje nego rucno oslikane tegle,sve unikati ,pa ova slika ,meni je predivna ...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 09:00
kiki.... lavanda violica malena......sve ti je tako lipo i mirno u vrtu....pitari koje si napravila sa motivom lavande    lipi starinski štih se osječa na svakom koraku....uf što to volim baš po mom guštu
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 22:59
Žaldinjere daju štih a sve će se oporaviti
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.