Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj liker od lipije.Odličan je sa ledom i u koktelima.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moja nova lozica napreduje ali ne baš očekivano.Možda zato jer su je crpili dragoljubi koje sam iščupala jer su bili grozni ove godine.A i mladi vrhić joj slome mačke u prolazu na vrhu zida.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
Važno mi je da mi se ona oporavlja.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe su echeverie
![]() |
|
![]() |
|
Novo.Samo smišljam što posaditi da bi moglo preživjeti sve nemilosrdne uvjete.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon godišnjeg.Slika ima jako malo jer je sve izgorilo kao i novih uradaka zbog nesnosne vrućine.
Barabulana,šljivica,amulica.Ona je stvarno rodila kao nikada.Ovo je slikano nakon što sam već nabrala par kila.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aralija,nije bilo vikenda.Ostala sam doma.To su stare i zadnje slike koje imam.A taj "pitar" je ustvari ograda oko masline ispunjena zemljom.Sva je popucala od ludih lebićada i divljanja masline pa će se uskoro raditi nova,možda armirana.
|
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
KIKI ,pre -kra-sno...divno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vikend bio dugačak vidi se po fotkama. Sve je lijepo ali oduševio me dvostruki pitar i u sredini maslinovo deblo ako se ne varam?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Napisati da nemaš baš atraktivnih sličica i onda staviti ovakvu sliku !! Ma daj Kiki-ko, ti samo stavljaj a nama ostavi da odlučimo kaj je atraktivno a kaj nije !! Meni je baš pre-pre-lijepa !! A čuvala si tolike godine !! Hvala ti što si svoju dječju igračku podijelila sa nama !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kiki-ko, biljčice polako rastu...tvoja djedovina možda neće biti tolko šarena od lijepih cvjetića, al bit će prekrasno zelena i stvorit će veći dojam hlada u ove vruće dane!
A Pinokio nek živi još najmanje toliko! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Da oko pedesetak.Tu je dospio kad sam se ja prestala igrati s njim.Nikada nije mican ni obnavljan.Dobila sam ga od tete (i desetke drugih lutaka) koja je u to doba bila u upravi "Biserke" tvornice igračaka.
|
|
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() Ki-ki, ova mi je slika super, ali ne samo zbog cvijeća već i zbog Pinokia. Zanima me koliko je star? Ja imam isti, a dobila sam ga za jedan Božić kad sam imala otprilike 6 godina. Tako da je on star preko 40 godina, a super izgleda za svoje godine( bolje nego ja)
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kazes nemas nekih atraktivnih slikica ..kud ces bolje nego rucno oslikane tegle,sve unikati ,pa ova slika ,meni je predivna ... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kiki....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Žaldinjere daju štih a sve će se oporaviti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |