Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 00:22
Nataly  vidjet ćemi jeli zaista bijeli Wink Begoniju sam kupila pa proučavala LOL 

milica7 povećava se i baš uživam kada se nađem i u Kauflandu LOL Uvjek me nešto čeka tamo...

antonija lijepo je kada su ti blizu centri ali eto, iskušenja su velika Wink
Ipak, uvjek se nešto nađe povoljno. Ovo nisu skupe biljčice ali jako vesele, priznajem!

Toni, dragi toni, nema slike da me možeš skockati.... Biti će kave ubrzo pa ćemo te angažirati Wink

Svima hvala na posjeti, lijepo je vidjeti da ste mi tu smile79

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 07:14
Papučica je jako slatka, ali i ostale cvjećke super izgledaju i ispunjavan+ju svoju svrhu - velika, velika su radost i tebi i nama! Ja kupila crveni amarilis, bili su na sniženju u našem Kaufiću (17kn). Odmah sam se Bake sjetila, ona ima puuuuno crvenih amarilisa!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 09:18
Znači napast ti je u blizini (Kauf i Pl)LOL
Imaš vrlo lijepe prinove.Papučica baš nije često viđena (bar ja nisam) atako je lijepa.
A otkrij mi tajnu gdje si kupila bijele amarilise!smile143Big%20smile
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 12:33
Baka isto u Kauflandu, sve je tamo kupljeno. Amarilisi su bili po 18,00kn, begonija 15,00,  euphoria 9,90, papučica 9,90
Hoćete da vam kupim ako bude još?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 14:53
Miro, ja relativno rijetko odlazim u Kauf. jer onda redovno svratim u robu pa obuću.... i ne izađem bez biljke Wink. Tvoj je ulov famozan, najbolji su mi amarilisi, ajme kad procvatu... WOOW!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 14:59
Krasne su ove nove biljke, ali bijeli amarilis ipak prekrasan!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 16:02
ovakve bijele amarilise sam i ja nekad davno imala...
znalo je biti i po pet cvijetova na stabljici i svi su bili odusevljeni njima...imali su mrvicu roskaste boje u sredini...
bit ces odusevljena... bas mi je drago sto si kupila tako krasne stvarismile71
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 16:48
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Baka isto u Kauflandu, sve je tamo kupljeno. Amarilisi su bili po 18,00kn, begonija 15,00,  euphoria 9,90, papučica 9,90
Hvala MiraK, ali kako sam i ja vodenjak, to ću Kaufland staviti na "listu želja" kćerima!Wink
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 18:14
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Hvala MiraK, ali kako sam i ja vodenjak, to ću Kaufland staviti na "listu želja" kćerima!Wink

Aaaaaaaaaa ima nas još, pa onda možemo i mi darivati a kćeri neka kupe nešto drugo Wink
Saznat ću ja kada je taj dan Wink i na kavici će službeno biti 2 slavljenikaSmile
Ma neka se mi družimo i veselimo ma koji povod bio!
Što ćemo ljepše, jedan je život i svaki dan nam treba biti jako bitan i važan!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 19:44
 Kupila si prekrasno cvijeće za malo novca. Kod nas je cvijeće puno skuplje.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 22:17
Lijepo si cviječe odabrala, a i pitari su super i baš su se lijepo složili sa cvijećem, a sviđa mi se i stoljnjak! WinkClap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 23:28
Miro lijepo si se ponovla ,prelijep osječaj kad se ponoviš u nešto tako lijepo smile166
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 23:48
Originalno poslano od člana Fany54 Fany54 napisao:

pa i kod tebe zasnježilo pravo, a biljke su predivne ovu bi posebno izdvojila    I ja ovu izdvajam, prekrasna je?Koja je to biljčica?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 00:00
Miro,sve je prekrasno.Kad samo sve stigneš pored posla sve uredit i odžavat?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 00:37
Dobro si kupovala biljčice su super, odličan izbor

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 04:37

A ovo je dar od moje djece i snajkeSmile

Gerber

Krasan dar!!! LOL
Sve što si pazarila je lijepo, a ona papučica je preslatka!! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 12:42
divno si se ponovila
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 14:02
Lijepe biljčice si kupila.Clap

Ono je tekoma ako sam dobro vidjela. Tu u Rijeci ima prekrasnih primjeraka, pogotovo kud ide 7ASmile.

Nadam se da ću od moje doživjeti koji cvijet. Sporo raste, uši je napale.
Vidjela sam da je ima agronom koji je blizu mog terena, prekrasna je. Smile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:20
prekrasne biljcice pozdrav od menesmile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 18:17
Bravo za sve sto sam ovde videla.........vredne ruke mogu svasta
i neka si se ponovila....gerber iznad svega,ponosan i gord a kako
i ne bi kad je tako lep!smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.