Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 90> |
Korisnik | ||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nataly vidjet ćemi jeli zaista bijeli Begoniju sam kupila pa proučavala
milica7 povećava se i baš uživam kada se nađem i u Kauflandu Uvjek me nešto čeka tamo...
antonija lijepo je kada su ti blizu centri ali eto, iskušenja su velika
Ipak, uvjek se nešto nađe povoljno. Ovo nisu skupe biljčice ali jako vesele, priznajem!
Toni, dragi toni, nema slike da me možeš skockati.... Biti će kave ubrzo pa ćemo te angažirati
Svima hvala na posjeti, lijepo je vidjeti da ste mi tu
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Papučica je jako slatka, ali i ostale cvjećke super izgledaju i ispunjavan+ju svoju svrhu - velika, velika su radost i tebi i nama! Ja kupila crveni amarilis, bili su na sniženju u našem Kaufiću (17kn). Odmah sam se Bake sjetila, ona ima puuuuno crvenih amarilisa!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Znači napast ti je u blizini (Kauf i Pl)
Imaš vrlo lijepe prinove.Papučica baš nije često viđena (bar ja nisam) atako je lijepa.
A otkrij mi tajnu gdje si kupila bijele amarilise!
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baka isto u Kauflandu, sve je tamo kupljeno. Amarilisi su bili po 18,00kn, begonija 15,00, euphoria 9,90, papučica 9,90
Hoćete da vam kupim ako bude još?
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Miro, ja relativno rijetko odlazim u Kauf. jer onda redovno svratim u robu pa obuću.... i ne izađem bez biljke . Tvoj je ulov famozan, najbolji su mi amarilisi, ajme kad procvatu... WOOW!!
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasne su ove nove biljke, ali bijeli amarilis ipak prekrasan!
|
||
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovakve bijele amarilise sam i ja nekad davno imala...
znalo je biti i po pet cvijetova na stabljici i svi su bili odusevljeni njima...imali su mrvicu roskaste boje u sredini... bit ces odusevljena... bas mi je drago sto si kupila tako krasne stvari |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aaaaaaaaaa ima nas još, pa onda možemo i mi darivati a kćeri neka kupe nešto drugo
Saznat ću ja kada je taj dan i na kavici će službeno biti 2 slavljenika
Ma neka se mi družimo i veselimo ma koji povod bio!
Što ćemo ljepše, jedan je život i svaki dan nam treba biti jako bitan i važan!
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kupila si prekrasno cvijeće za malo novca. Kod nas je cvijeće puno skuplje.
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepo si cviječe odabrala, a i pitari su super i baš su se lijepo složili sa cvijećem, a sviđa mi se i stoljnjak!
|
||
život je more
|
||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Miro lijepo si se ponovla ,prelijep osječaj kad se ponoviš u nešto tako lijepo
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Miro,sve je prekrasno.Kad samo sve stigneš pored posla sve uredit i odžavat?
|
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro si kupovala biljčice su super, odličan izbor
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Time is something you can never get back..
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
divno si se ponovila
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepe biljčice si kupila.
Ono je tekoma ako sam dobro vidjela. Tu u Rijeci ima prekrasnih primjeraka, pogotovo kud ide 7A. Nadam se da ću od moje doživjeti koji cvijet. Sporo raste, uši je napale. Vidjela sam da je ima agronom koji je blizu mog terena, prekrasna je. |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasne biljcice pozdrav od mene
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo za sve sto sam ovde videla.........vredne ruke mogu svasta
i neka si se ponovila....gerber iznad svega,ponosan i gord a kako i ne bi kad je tako lep! |
||
Odgovori | Stranica <1 1718192021 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |