Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo vidi se da je vlasnica vrijedna osoba sve stigne i cvijetnjak i povrtnjak su predivni i uredni za vlasnicu
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, TRIŠA,
FANY i ROSA obradovala me vaša posjeta. Moj vrt nije velik, ali svega ima za početak. Uživam raditi u vrtu. Prošla kiša mi je sve raznijela pa nema ni staze, evo i sada pada i to me veseli, moći ću srediti kako treba.Hvala vam, dođite opet. Bit će opet nekih novosti. |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i za cvijece,povrtnjak ,za svaku slicicu
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni cvijetici i naravno bravo za opraseni amarilis
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, MOON,ANAIDA , OTOK i BAKA, veselim se vašoj posjeti. Malo je opet padala kiša pa je sve veselije u vrtu.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i povrtnjak i cvijeće
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće i povrtnjak
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragoljub je preidvne žute boje! Jako volim tu biljkicu - em je lijepa, em ljekovita, em korisna, em jestiva
Povrtnjak ti je odličan, dobar tek!
(Onaj nepoznati bijeli cvjetak je neki od zvončića, ali ne znam točno detalje, cure će znati. )
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala tvojim vrtom draga moja- najela se salate, probala čuvarkuće za osvježenje i mahnula ti, ubrala sam turske karanfilčiće za vazu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo i za cvijetnjak i za povrtnjak.
Krasni su ti turski karanfili. |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti, HanaK.Dobro mi došla i drugi puta.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |