Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 188189190191192 407> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus...prekrasna aleja adeniuma
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,prekrasno
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj, koliko ti je dugačak ovaj zidić? Kako si krenuo slagati na njega rascvjetane adeniume, mogao bi se brzo popuniti! Čestitam!!!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus što reći?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pinus ti si čarobnjak.moji od kraja 3.mj.su lijepi veliki,jedri,ali ni u ludilu ne daju znake da bi cvijetali.napominjem da sve radim po tvojim uputama i jako sam zadovoljna
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očito Pinusova klima i njegova skrb odgovaraju adeniumima.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znate sta...Kontam da Pinus ima tajnu formulu za brzi rast i debljanje svojih biljaka,al nece da nam otkrije tajni sastojak.....
|
|
sutnja je zlato....
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to mislim da je njegova formula
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,,,,kao bombončići
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkriti ću vam veliku tajnu. Meni je bilo sve od početka nešto neobično sa tim sjemenkama. Vjerojatno je za to kriva dobra vila iz Rovinja koja mi je poslala ove sjemenke adeniuma. Mislim da su začarane !
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da...nisu to adeniumi, to su bebolinci
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zeleni prsti..hm..ofarbat ću i ja moje.
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepota kao iz bajke,predivniiiiiiiiiii su,a gdje se može nabaviti sjeme i koliko im treba da niknu (ali kod mene-ja nemam zelene prste-hehe)???
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez komentara
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina,čarobnice...kako ovo činiš?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PP od kamelije:
Pozdrav Pinus,ja bih imala par pitanja vezanih za adeniume pa bih te molila ako mi možeš pomoći.Naručila sam sjemenke adeniuma ,pa me zanima sjetva nemam baš dobra iskustva sa tim a kod vas vidim stari par mjeseci i prekrasni su.Da li se oni mogu sijati cijelu godinu,dali sjeme treba namočiti,kada ih treba presaditi,sa čim zalijevati sve u svemu koja je tajna uspijeha?Nadam se da te nisam zatrpala sa pitanjima. Kamelija, adenium sam sijao prvi puta ovo proljeće. Bolje je diskutirati o uzgoju na forumu nego pisati jedan drugom PP o uzgoju adeniuma. Više ljudi, više znanja. kamelija:"Da li se oni mogu sijati cijelu godinu?" Sjeme adeniuma se može sijati kroz cijelu godinu ali adeniumi ne mogu rasti bez dovoljno sunca. Pa ti razmisli kada ga je najbolje sijati. kamelija:"dali sjeme treba namočiti " Koliko čitam ne treba. Ali ako želiš imati visoki postotak klijavosti bolje ga je namočiti prije sijanja. kamelija:"kada ih treba presaditi ?" Nemam pojma. Ja sam sijao svakog posebno u plastičnu čašu. Presađivao sam u malo veće teglice u trenutku kada su prerasli plastičnu čašu. kamelija: "sa čim zalijevati?" Svoje adeniume zalijevam vodom iz vodovoda. kamelija: "sve u svemu koja je tajna uspijeha?" Teško pitanje. Ne znam odgovor na njega. Mogu ti reći samo ono što ja mislim o uzgoju adeniuma a dali je to jedini pravi način čisto sumnjam. Ali kod mene taj način za sada funkcionira. Po meni je presudno puno direktnog sunca, vodu uvijek u zavisnosti od sunca, gnojiš samo u vrijeme aktivne vegetacije, gnojiš uravnoteženim gnojivom sa mikroelementima. |
|
Odgovori | Stranica <1 188189190191192 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |