Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 23:57
prekrasno sve smile64imas dosta egzoticnih biljaka, svaka castsmile227
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:13
Klaudija,smile71 hvala na posjeti i komentaru.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:37
Rascvjetano sa obje strane prozora... milina! smile64 ali meni pogled ipak najviše bježi ka ljubičicama!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:45
Desert rose,smile71hvala ti. Prije sam imala još više različitih boja ljubičica pa su mi uginule a nisam se dala u potragu za drugima.......
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:45
Milice, vidjeh da ti albicija raste u tegli..ja sam svoju ove godine kupila i stavila direktno van...dosta je velika i nadala sam se da će cvasti ali ništa...

..onaj panj sa čuvarkućama smile71
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:50
Mimi,smile71hvala ti na posjeti. Albicija je iz sjemena, ja volim sve uzgajati iz sjemena a bojala sam se posaditi van jer tako je bila nježna pa da mi ne ugine.Prije nisam zapažala a sada sam ovog ljeta( proljeća) vidjela u mome gradu puno velikih stabala albicije koja su cvala pa sam zato i vidjela da je to zapravo albicija a mislila sam da je obični bagrem kojega isto ima dosta.Ne znam koliko treba da cvjeta....

Onaj panj je zamalo završio na smetištu....To je od magnolije koju smo izvadili jer je bila ogromna a panj ostao i sada sam se odlučila da ga ipak još nećemo baciti dok vidim kako će  rasti čuvarkuće na tom panju....
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 10:55
...od magnolije nevjerojatno ...ta mora da je bila mnogo godina stara
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 12:24
Mimi, bila je stara magnolija , mislim oko 25 godina... Pored je izrasla mlada koju smo formirali kao stablo i sada ta mlada raste a ova je bila ogromni grm i već nam dosadilo koliko je raslo mladih okolo pa ju je sin izvadio.....
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 16:06
draga, samo da te upitam da li si Delonix regia uzgojila isto iz sjemena??? gdje si ga nabavila ???
hvala unaprijed, opet sam setala tvojim vrtomHug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 16:29
Klaudija,Hugdelonix sa uzgojila iz sjemena a sjeme sam dobila od jedne  forumašice sa drugog foruma. Dobila sam 5 sjemenki, 3 je proklijalo a onda su 2 uginule a ova jedna ostala. Te sjemenke su mi dugo bile posađene, nekoliko mjeseci i već sam mislila da nema ništa od njih a zapravo nisam pravilno postupila. Sva sreća da su bile u zemlji iste kako sam ih i stavila onda sam napravila po uputi vrlo brzo su nikle a eto , ostala mi samo ova jedna.....Namjeravam ju posaditi u moj južni vrt i mislim da će tamo moći rasti jer tamo je toplo......(najjužniji Jadran )
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 16:54
hvala na odgovoruHug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 12:36
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 12:38
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 13:47
divno
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 22:11
Klaudija, hvala....smile71
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 14:24
ovo mi je prekrasno, obožavam ovakve kreacije:

Ovoga nazivam; moj ježurak.....

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 15:43
uvijek je kod tebe zanimljivo i novosmile64
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 15:44
Glikice,smile71 hvala ti na komentaru i posjetu mome vrtu. Ovaj panj je od magnolije koju smo ozvadili (MS) i koji je skoro otišao u smeće i evo sada sam pokušala  nešto, ako uspije.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 15:44
Mari,smile71 hvala ti , dobro mi došla.....
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 11:42
Prekrasnih biljčica kod tebe, poneke vidim čak po prvi put!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.