Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 18:15
Predivne cikasice, sukulenti..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 18:25
Stranica sa sukulentima me ostavila bez teksta. Fantastične slike, divno složeno!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 21:33
Cikasici se uvijek divim kad ju uslikašClap,i dobro da si se pravila važna,kaj ovi turisti misle da se novcem more sve kupitiTongue
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 23:23
Joj Otok pa šta ti njemci misle da toliko ljubavi sa kojom se gaji cviće ima neku cjenu,e to se ne može platitiSleepy
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 23:32
i treba da si
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 00:14
Ti bi mogla otvoriti još jednu temu pod nazivom Zanimljivosti iz mog vrta. Mnoge bi slike tu našle svoje mjesto.
Sutra je novi dan.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 07:24
Ovo licitiranje za tvoje cvijeće, samo je dokazaz da se novcem ne može baš sve kupiti, bravo Otok Clap !
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 07:36
Trebala si tim njemcima reći ono po dalmatinski "nije u šoldima sve!" pa neka misle o dalmatincima da su ludi! Ovo ludi sam trebala zapravo napisati "ludi" , hehe Tongue
Time is something you can never get back..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 10:38
Imaš pravo Misty, nije u šoldima sve, a ima još jedna pjesma od istog pjevača - Bolje živim nego ministar, i baš je tako, živim neki normalan i skroman život, guštam u svom zelenilu i šarenilu, a nemam zašto imati grižnju savjesti (iako sumnjam da je naši ministri imaju) 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 10:50
otok, kod tebe uvijek ima neka nova zgoda Big%20smile

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 11:25
Stalno se spremam da malo poslikam svoju ulicu, pa nikako. A sada je baš lijepa, iz svakog vrta vire oleanderi i bugenvilije, palme i još štošta.

Ovo je slikano iz mog vrta, hortenzije su moje, a bugenvilija i palma od susjeda preko puta

pa skrenimo u moj vrt

Moja bolna točka, visoki ružni zid između mene i susjeda, bio je malo više pokriven tekomom, ali je pola grana srušila bura. Penje se tu i jedna lozica

Penjemo se stepenicama do mog dvorišta

evo nas

u velikim teglama moj mali voćnjak - nešpula i kaki jabuka

kaki jabuka ima plodove

na drugom kraju dvorišta, uz kuću penje se prošlogodišnja cobaea

pa se odlučila popesti do neba

pogled s brda

i pogled na more

Dobrodošli u moje dvorište
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 11:48
Hvala na dobrodošlici.... ja sam uzela i kupaći za jednu plivadu nakon obilaska tvog dvorišta.
Pogled je božanstven...Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 12:27
wow što nam to radiš od kuda god pogledala pogled je predivan, a jako mi se svidio poged na susjedovu kuću sa palmom i bugenvilijom......pogled na more vrhunac smile93
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 12:36
Eh sad već imam bolju predodžbu o cijelom vrtu!Thumbs%20Up

Onaj, kako ga zoveš ružni, zid je ispao super sa tekomom( bože nisam znala da se tako zove, kao djeca smo zvali - kava) i onim nizom kvadratnih teglica....
Baš si uljepšala svaki kutak!Kraljica sukulenata!ClapClapClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 12:48
vidim da je verry sunčano kod tebe
ma morat ću ja došuljati do tog prekrasnog vrta pa makar mi to bilo zadnje u životu
hvala za pušlek!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 13:00
Lipo misto uz more,a spoj tvoga i susjedinog vrta govori o tome da je to mali raj,a kad se uđe u tvoj vrt osjeti se toplina mediteranasmile57
Ne mogu nego da ti ovako javim jer pp ti je krcat da sam dobila paket i da mojoj sreći nema krajasmile213Prepun je lipog cvića,do vrha si ga napunilasmile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 13:35
Ispraznila sam sandučić, izvinjavam se.

Mira, drago mi je da je tako brzo stiglo.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 14:35
Ajme otok, i ti imaš prekrasan pogled!!!!

A ja danas da mogu birati milione ili skok u more, sigurno bih izabrala skok u more. Ovdje je kao u paklu.
Malo sam off topic, ali sam morala prokomentirati pogled.

Da li ti ujutro kada piješ kavicu na terasi gledaš u more?

A cvijeće ti je zdravo i lijepo!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 14:43
Otok, hvala na ovako divnoj šetnji, kao da sam kod tebe... Prekrasno. A i slikice su ti danas baš  nekako plavetne, magličaste, morske...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 15:05
Prizori na zadnjim slikama su baš bajkoviti. Cobea lijepo izgleda, ja sam ju imala prošle godine ali kod nas se ona uzgaja kao jednogodišnja a ove godine ju nisam posijala. Lijep mi je to cvijet. A sukulenti su smile227 I hortenzija, uvijek patim za takvom kad ju vidim jer moja nije tako bogata a htjela bi da je... Ni meni onaj "ružni" zid nije tako ružan, dapače, sa penjačicama baš lijepo izgleda! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.