Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 192193194195196 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je bio april kod tebe
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je, i još je uvijek bez obzira na kišu, nadam se da si pogledala i ostatak slika, pozdravljam te puno, još malo pa će i tvoji visoki phloxsevi procvat u bijelom vrtu
|
|
(zgora Opatije) |
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga korijenko ne poznamo se ali tvoj vrt mi je posebno drag jer to je mjesto mog djetinjstva Prirodne grote i kamenjar što ga je bog stvorio a ti mu dala dušu tvoje pčele ja sam snjima i grotama odrasla tata ima i sad 70 košnica tvoj vinograd ma sve me veže i često sam bila gost u tvom vrtu i uživala znam da imaš veliko imanje i koliko tu ima posla da bi bilo sve tako uredno i lijepo veliki pozdrav slikaću ti jedan put prirodne grote na mojoj vikendici pa ćeš me jo š bolje razumit zašto volim grote kamen i prirodu veliki pozdrav
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav draga kamenjarka, baš sam i ja bila kod tebe i uživala u tvojim slikama, u cvijeću ,kamenu i slikama tvoje kuće, jako,jako ti je lijepo, drago mi je da smo "se našle", volimo isti vrtni stil.
Veselim se tvojim slikama pogotovo tvoje vikendice...bit ćemo si česti gosti
|
|
(zgora Opatije) |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je vrijedno truda; savršena kombinacija prirode i vrijednih ruku
Božur je vrlo sličan mome, prošle godine 17 cvjetova, a ove 33, trend odličan
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon koja slicica iz hacijende...sve je tako bijelo i cisto..pravi uzitaak za oci...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma. kaj da ti velim, sve je prekrasno na tvojoj hacijendi. No ima nekih biljčica koje do sada nisam vidla. Bijeli božur, sigurno je drvenasti (ooo, kad će moj biti takav) i Choisya, prekrasna. Šaljem ti puno zgora Opatije. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa.....dobro mi došla, božur sa 33 cvijeta WOOW, pa to je praznik za oči !!
Josipa..... bijela boja je tako lijepa i elegantna u svakom vrtu, najljepše je u bijelom vrtu u sumrak, onda ta bjelina najviše dolazi do izražaja Carol.....da to je drvenasti i to Koradov sijanac, predivan je, i Choisya je isto od njega stigla, uvijek donese neki draguljčić I tebi puno
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, nadam se da se uskoro vidimo na haciendi...... bit će još više rascvjetana...
|
|
(zgora Opatije) |
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav draga, odavno nisam navracala na ove stranice ali me obavijest o tvojim novim slicicama dovukla. Sve, ali bas sve ti je predivno, uredno, rascvjetano I mami na divljenje. Znas da obozavam tvoj bijeli vrt ali ovaj cu put izdvojiti moju tihu ceznju - Kanzan, prekrasna je; totalno dominantna I zarko je zelim - morat cu je nabaviti.
Lijep pozdrav iz Hercegovine
|
|
Odgovori | Stranica <1 192193194195196 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |