Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 192193194195196 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:27

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:28
Krasan je bio april kod tebe smile169
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:29

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:34
Moja pricipessa Kanzan

Jedna od dvije malih Amanogawa, obadve su cvale.....juhuuu !

Žal mi je samo ča nisan slikala Kiku shidare, bila  je bogata, sad ju je već kiša "oprala"

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:38
Choisya ternata - meksička naranča

majska ruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:40

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:41

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:45
Pogled iz bijelog vrta

polako odlaze...

ali zato one cvatu pun gas....

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:48
Lani jedan , ove godine čak tri cvijeta Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:50

I to bi bilo to, aprilsko javljanje, trenutno nam je kišovito ali biljke uživaju sutra će se već sunčat i biti još ljepše Big smile

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 10:53
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Krasan je bio april kod tebe smile169

je, i još je uvijek bez obzira na kišu, nadam se da si pogledala i ostatak slika, pozdravljam te puno, još malo pa će i tvoji visoki phloxsevi procvat u bijelom vrtu Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 11:27
Draga korijenko ne poznamo se ali tvoj vrt mi je posebno drag jer to je mjesto mog djetinjstva Prirodne grote i kamenjar što ga je bog stvorio a ti mu dala dušu tvoje pčele ja sam snjima i grotama odrasla tata ima i sad 70 košnica tvoj vinograd ma sve me veže i često sam bila gost u tvom vrtu i uživala znam da imaš veliko imanje i koliko tu ima posla da bi bilo sve tako uredno i lijepo veliki pozdrav slikaću ti jedan put prirodne grote na mojoj vikendici pa ćeš me jo š bolje razumit zašto volim grote kamen i prirodu veliki pozdrav
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 11:41
Pozdrav draga kamenjarka, baš sam i ja bila kod tebe i uživala u tvojim slikama, u cvijeću ,kamenu i slikama tvoje kuće, jako,jako ti je lijepo, drago mi je da smo "se našle", volimo isti vrtni stil.
Veselim se tvojim slikama pogotovo tvoje vikendice...bit ćemo si česti gosti Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 12:23
Bilo je vrijedno truda; savršena kombinacija prirode i vrijednih ruku
Božur je vrlo sličan mome, prošle godine 17 cvjetova, a ove 33, trend odličan 
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 18:36
napokon koja slicica iz hacijende...sve je tako bijelo  i cisto..pravi uzitaak za oci...smile99
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:30

Ma. kaj da ti velim, sve je prekrasno na tvojoj hacijendi. No ima nekih biljčica koje do sada nisam vidla. Bijeli božur, sigurno je drvenasti (ooo, kad će moj biti takav) i Choisya, prekrasna. Šaljem ti puno zgora Opatije.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:34
Prelijepo smile55
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:52
Nisa.....dobro mi došla, božur sa 33 cvijeta WOOW, pa to je praznik za oči !!
Josipa..... bijela boja je tako lijepa i elegantna u svakom vrtu, najljepše je u bijelom vrtu u sumrak, onda ta bjelina najviše dolazi do izražaja
Carol.....da to je drvenasti i to Koradov sijanac, predivan je, i Choisya je isto od njega stigla, uvijek donese neki draguljčić Hug
I tebi puno smile78

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 21:00
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Prelijepo smile55

Hvala, nadam se da se uskoro vidimo na haciendi...... bit će još više rascvjetana...

(zgora Opatije)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 23:10
Lijep pozdrav draga, odavno nisam navracala na ove stranice ali me obavijest o tvojim novim slicicama dovukla. Sve, ali bas sve ti je predivno, uredno, rascvjetano I mami na divljenje. Znas da obozavam tvoj bijeli vrt ali ovaj cu put izdvojiti moju tihu ceznju - Kanzan, prekrasna je; totalno dominantna I zarko je zelim - morat cu je nabaviti.
Lijep pozdrav iz Hercegovine Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 192193194195196 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.