Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 194195196197198 243> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina, puno puta sam i u krivu , ali svejedno probam
super za herbarij |
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam na žalost kak se zove, al sam se nasmijala: "kala s feferonom".To mi izgleda ko neka vrsta kozlaca - krasan cvijet. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/353e3ef5-IMG_20140130_203732_471.jpg http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/5508ab3a-IMG_20140130_203850_321.jpg http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/025c530a-IMG_20140130_203752_603.jpg Ljudi, dobila sam pelcer od ove simpaticne biljcice ciji listovi mirisu lijepo i aromaticno, zanima me koje je njeno ime? |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar niko nije procitao moj postic...
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirišljava pelargonija
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma zna se ko je ovde tata-mata! Hvala puno!
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kacunak, latinski naziv joj je Pelargonium graveolens.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina,
|
|
Plavonebo
Novo sjeme Pridružen: 01 Veljača 2014 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo poštovanje svima na forumu i veliki pozdrav od mene, novi sam ovdje i zapravo me jako puno interesira, ako itko slučajno išta zna o temi... Naime, majka mi je pokazala uvenule latice cvijeta kojeg joj je moj otac kupio prije 20 godina. No, taj cvijet nije tako običan kao što to zvuči i tu počinje moj problem. To je cvijet iz kamena, a dama u cvjećarni koja je taj cvijet prodala mom ocu je rekla da taj cvijet raste na iznimnim dubinama argentinske obale te da uz pažnju i povremeno zalijevanje (par kapi prskanje više nego zalijevanje) može živjeti vječno ako ima ljubavi. Može li mi netko pomoći ukoliko je iz ovog opisa uspio zaključiti o kojem se cvijetu radi? Puno hvala unaprijed, puno mi znači
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Plavonebo - možda Tilandsia, imamo o njoj temu: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1189
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A moju kalu s feferončekom nitko ne prepoznaje?
|
|
Ivanić-Grad
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea - možda Dracunculus vulgaris ...
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
sweetheart
Novo sjeme Pridružen: 02 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima...da li mi neko moze reci koja je ovo biljka, prijateljica je dobila prije par mjeseci, tada je imala tri pupoljka. Vremenom su dva otpala a ostao je ovaj jedan koji je promijenio boju. Meni lici na neku vrstu orhideje ali nista konkretno nisam mogla pronaci. Nadam se da ce neko znati o cemu je rijec.
Hvala
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Muhlenbergia, je to je to... zmajev cvijet, crna Lily
|
|
Ivanić-Grad
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sweetheart, mogla bi biti Clivia miniata.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
sweetheart
Novo sjeme Pridružen: 02 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, ocigledno je ta..zanima me jos da li je ovaj pupoljak uvenuo ili postoji mogucnost da se otvori u cvijet?
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea,na toj cliviji,to bi prije bio plod,sa sjemenom, nego pupoljak?
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 194195196197198 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |