OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 196197198199200 374> |
Korisnik | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti izgleda divno unatoč ovim vručinama..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!! Pravi mediteranski ugođaj. Jel vas što osvježilo noćas? Kod mene padalo tj. pljuštalo nemilice, nekih dva sata. Odmah smo svi živnuli - i biljke i ljudi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Otok, ali Niho se stalno vraća na cikasice i kaže reci da je moja ljepša, a ja joj kažem Niho ove su najljepše na forumu, ali ona opet po svome . Puno te pozdravljamo
|
|
život je more
|
|
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ti je vrt,vidi se da ga maziš i paziš kad je ovakav na tako visokim temperaturama!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je prijala ova šetnja tvojim uvijek prelijepim vrtom!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene nije bilo ni kapi kiše, tako da je vrt i dalje žedan. Cvijeće u teglama se bolje drži od onog u vrtu, onda znate koliko u vrtu ima zemlje .
Dok sam jučer ujutro tu u vrtu čupala travu (njoj naravno ne smeta ni suša ni vrućina) ..... ..... čula sam pjev neke ptice, nepoznat, drugačiji Pa sam sišla u u donji vrt ..... .... i opet čujem tu pticu. Pronašla sam ja nju , evo je, možda je netko prepoznaje Moji dečki sakrili iza grmlja ptice sa senzorima, ne jednu nego 5 komada, svaki put kad ja prođem one zapjevaju |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i biljaka koje sam uspjela uzgojiti
Iz grančice Lippia citriodora listovi imaju jak miris po limunu Pandorea Zabola sam grančicu na jesen, zimu je provela pod bocom, bila je puna lišća, ali u proljeće još uvijek nije imala žile. Ali sada ima, mala je i sporo raste, ali utješila me Rain da je to tako u početku Caesalpina je narasla iz sjemenke Sijala sam i asarinu za sada ima samo jedan cvjetić |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja se već htjela zadiviti tvojoj foto vještini!Dečki su
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, jutros sam im stavila ptičice pod krevet, kad ustanu neka im pjevaju.
Ma mi se uvijek nešto zezamo. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako i treba!Veselo!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtek ti je unatoč nedostatku "vode" prekrasan. Svakom ko u našim južnim krajevima s takvom ljubavlju njeguje vrt skidam mu kapu.
A ptičica.....skoro sam zvala moga znalca da ju identificira i onda pročitam tekst ispod fotke....super ideja
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaci caesalpina moze izrasti iz sjemena ,moram tetku zaduziti da mi sakupi sjeme ...a sto se tice pticica,bravo za tvoje decke
i meni je iznikla asarina,a ja pametnica mislila da je crnooka suzana |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa, ne znam zašto, ali i ja sam očekivala žuti cvijet, kad je procvala sjetila sam se što sam sijala.
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene si prevarila, baš sam si mislila koja ti je to ptičica tako strpljivo pozirala.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam pomislila da je nekomu pobjegla iz kaveza! i cvijeće ti je za 5 kao da nije ovakva vrućina.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Traženje ptičice je pokazao i tvoj lipi vrt,a i ja imam ptičicu na senzor,jako zanimljivo,kad god prođeš ona piva,a uzgojene biljke su
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživam dolaziti u tvoj vrt,skoro sam zvala MM da mi kaže koja je to ptičica,ha ha ha
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako uspiješ održati tako zdtravo i bujno cvijeće na otoku po ovim temperaturama
Predivno |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PREDIVNOOOO!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaju slicne listice,samo me je bunilo zasto su ovi drugi sitniji ...i kad sam se vratila iz Zadra ugledala sam plave cvjetice ,mada se ne bi bunila ni da je crnooka |
|
Odgovori | Stranica <1 196197198199200 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |