Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 197198199200201 243> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n, podsjeća me na aichryson
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
streptocarpela, ja bi rekla http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1466&PN=9&title=streptokarpela-streptocarpella-saxorum |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n, ovakvog imam ja. Na prvoj stranici teme o njemu , natalijina slika, a čini mi se i ona pinusova. Moj je tamo mislim predzadnja slika. To je taj dlakavko. Ne isključujem mogućnost da sam u krivu, mada rekla bih da je. Možda se javi natalija ....
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala moon .
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefice... nešto sam googlala danas i vidjela sliku ove trajnice... daj pogledaj da nije možda to
Ballota pseudodictamnus |
|
belica,zagreb
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam Ballotu u vrtu,nije to,garant
|
|
dj3zma
Novo sjeme Pridružen: 14 Ožujak 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molila bih pomoć oko naziva ove biljke.
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijeceepoznato/67415.aspx -
|
|
milica09
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je zeleni hlorofitum.
|
|
malčer
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2014 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali netko zna koja je vrsta Aloa koja se sada prodaje u Lidlu.Hvala.
|
|
blackmarla
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne razumijem se u biljke pa vas molim za pomoć. Ovo je biljka koju imam preko 10 godina i dobila sam je na poklon kad je bila jako mala, u međuvremenu je jaaako narasla a prvi put prije neki dan su narasli i cvijetovi. Cvijetovi su rasli brzinom svijetlosti, za ne povjerovati, a od danas je i procvala. Miris je intenzivan i kao pravi parfem. Nama pravo iznenađenje jer smo do sada tu biljku zvali kukuruz. Bome nam je dokazala da smo u krivu. S obzirom da je odjednom postala tako zanimljiva sada želimo saznati koja je to biljka. Molim pomoć kod identifikacije. Ispričavam se za naopako okrenute slike, nadam se da neće predstavljati problem.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drvo života
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
blackmarla
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je bome bilo brzo. Hvala!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aloe vera var. chinensis
|
|
belica,zagreb
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Postoji jedna biljka koja cvjeta u studenom ili prosincu u kontinentalnom dijelu,sad stvara sitno žuto sjeme. Nemam sliku.Da li možda imate kakve ideje što bi to moglo biti? |
|
lekolega
Novo sjeme Pridružen: 26 Ožujak 2014 Lokacija: Našice Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nađena u vodi i pored vode. zanima me koja je ovo vrsta mente/metvice zato sto sam cito da ulje "pennyroyal" metvice je toksicno. a nema mi smisla da onda uzgajam otrov. mislim da je rijec o barskoj menti (mentha aquatica) ali nisam siguran. ne bih se htio neugodno iznenaditi.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nono,po listu bi rekla da jesu lantane,ako je hrapav list i ima blagi miris onda jesu sigurno
|
|
rukica
Novo sjeme Pridružen: 20 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam trajnicu sa žuto zelenim lišćem,djeluju mi kao mali cvjetovi. Da li možda netko zna kako se zove?
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim pomoć..koja je ovo pokrivačica?
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 197198199200201 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |