OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 197198199200201 374> |
Korisnik | ||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pradivno ! |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo za mamu i dečke!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ha, ha, jesam vas s ptičicom!
Stavili smo je jučer na bor neka pjeva, skupilo se cijelo mnoštvo mačaka . Jučer nije bilo toliko vruće (bilo je 30 stupnjeva, ali i malo bure pa se lakše disalo), pa sam krenula u berbu jagoda komada 2 (dva) Pa sam onda išla tražiti još neke svoje "uspjehe", kao na primjer prkos (čitam tu po forumu - oni se sami rasiju, ne možeš ih se više rješiti, svugdje niču), lani sam kupila par komada, naravno nije ove godine izniknuo niti jedan, a od kupljene vrećice sjemena izniknuo ovaj komada 1 (jedan) Ima kod mene još "bisera" iskusne vrtlarice. Posadila gomolje begonije i kad ni nakon mjesec dana nisu niknule, išla sam malo prčkati da vidim da li su izgnjilile. A nisu, nego sam ih posadila naopako. Onda sam okrenula gomolje na pravu stranu i malo po malo ipak su procvjetale žuta i crveno-bijela Bila je na slici crvena, valjda su joj se u tom prevrtanju gomolja pomiješale boje |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš sam se htjela ponuditi za berbu jagoda da ti olakšam....
Nego, bila sam kod Jagode u vrtu i vidjela njenu grevilu J**** (još nekako!) i cvjeta joj sad krasno.
Mislim da su tvoja i moja ista vrsta, pa me zanima cvjeta li ti sad? Jer moja je zimus i sad ništa, kao i lani po ljeti onako je zelena, pa negdje i malo žućkasta!
Begonije su ti krasne, ona dvobojna je posebna.
E, da se tebi dogodilo da posadiš naopako...
Pa kad smo već kod begonija imam ja još dvije. Krasno listaju, ali od cvijeta ni "c" još! A ne vidim baš ni pupoljke.
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baka, jedva sam pronašla grevileo u svom forumskom vrtu - e pa cvjetala je u travnju, sada ne cvjeta, ali je živa i zdrava i zelena.
Na mojoj je pisalo grevilea juniperina, ima i g. rosmarinofolia, ma zapravo još puno vrsta. |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja nisam istraživala koja je moja podvrsta ali prema "ponašanju" cvjeta zimi.
Jagodina je neka Joh...(kad ne mogu zapamtiti!).
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bit će da je grevillea johnsonii
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ove tvoje dvije jagode sjetile su me na Lorine pumidore.... i ona ima na balkonu i to komada 2 .
A jeste mi neke vrtlarice...
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jesi nas jučer ha ha ha,begonije su divne
|
||
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš mi je bilo zabavno ovdje na ove zadnje dvije stranice, i ono sa ptičicama i sa jagodama i sa prkosom i sa begonijama... I još imala što vidjeti!!!!
|
||
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pregledavam malo tvoje cvijeće i zaključujem isto kao i ti da se treba ograničiti na određene biljke, ali kako odoljeti izazovima....Po ovoj žegi svi imamo velike probleme, jer treba stalno zalijevati, ali i to nije dovoljno trebala bi kiša....Tvoje cikasice su zakon, prekrasne su i izdržljive..... Ako želiš šaljem ti prkose koji mi rastu u svakoj vazi, pošalji pp...
|
||
sutra je novi dan
|
||
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš si me slatko nasmijala jutros
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoj vrt prkosi nesnosnim vrućinama i još uvijek lijepo izgleda. Cikasica me oborila s nogu. Izgleda da nas većinu muči ista boljka, kako se zaustaviti i ograničiti odabir na ono što zaista bez problema uspijeva u podneblju u kojem živiš. Neznam kako ostali, ali ja sam odustala i jednostavno pokušam "pa kud puklo", ponekad pokus dosta dobro i prođe.
I moje vodenice su ove godine dosta loše, izgleda da im nije baš dobra godina. Najprije su bile neprekidne kiše, sad prevelika vrućina. Dobar ti štos s ptičicom i mene si zavarala. |
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Otočiću, pa ti si jučer berbu imala! Bit će pekmeza od jagodica , bar da se vaše ptičice oslade!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Otok, kod Bergenie sam našla tvoj post u kojem, među inim, veliš
" Tu kod nas prodaju ovakve male jastučiće sa raznim mirisnim biljem, a simpatičan mi je naziv - kušin ki vonja na Lošinj ...". Molim te, reci mi - koje još biljkice, osim lavande, stavljate u te kušine?? Ja sam lavandu pobrala, sad ju sušim i čekam da mi sveki zašije vrećice.
|
||
P.Bosmans |
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Anaida, sve što miriši, a raste kod nas - ružmarin, majčina dušica, lovor, origano, borove iglice, eukaliptus, korica limuna i naranče ...
|
||
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
,to sa begonijama mi je onekuda poznato.
Krasne su ,dobro je da si išla čeprkati. |
||
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Utebe jagode"smaži i pamti",a mora se priznati da lipo izgledaju iako su 2A što se prkosa tiče ni kod mene nema ništa novih biljkica,ne vole meBegonije su ti baš slatke
|
||
Odgovori | Stranica <1 197198199200201 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |