Kalanchoe |
Odgovori | Stranica <1234 28> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biti će nova mala kalanhoa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to se i meni desilo, listovi su bili lijepi zeleni, ali pupovi su se samo objesili,pa sam ih odrezala.
evo nije prošlo ni dva mjeseca i ponovo tjera pupove.
|
|
začin mora teći
|
|
tinka
Nedavno posijan Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim cvijetnim forumašima. Kako sam tek na početku prikupljanja cvijetnih ljubimaca zahvaljujem vam na dosadašnjim savjetima koje sam pročitala. Jedna od biljčica koju imam je i krhka malena crvena Kalanchoea koja je počela tek cvasti, te kad sam je dobila odmah sam se zaljubila u nju. Trebala bih od vas savjet: da li bih mogla imati jednu takvu biljčicu i u uredu da mi krati sate i da malo osvježi tmurnu uredsku atmosferu? hvala
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tinka dobro došla među ljubitelje prirode, cvijeća naročito. Kalanhoa će ti biti idealna za ured, pa će ti naravno uveseljavati dane, koje moraš provoditi tamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
tinka
Nedavno posijan Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tražila sam koju bih stavila pa mi se ovo učinilo kao najbolji izbor zbog svojih cvjetića i zelenila hvala
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitam ovu temu i razmišljam si zašto sam ja uvijek mislila da su kalanchoe teške za održavati
Često je viđam po cvjećarnama i skroz mi je simpa, ali morma priznati da nikad nisam posegnula da je kupim iako prilično jeftine. Hm....
Moram priznati da ste me sad razuvjerili i da ću prvom prilikom u nabavku. Mislim da će se super slagati s afričkim ljubičicama na prozoru
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu sam jučer kupila i ostala u čudu
cvijet izbliza |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teak, bez teksta sam
ovakvu ljepoticu sam jedino vidjela na netu
uopće ne bih rekla da je riječ o kalanchoi
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teak,
knjiga veli da je to hibrid ''tessa'' |
|
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je prekrasna!
Ima je jedna moja kolegica već godinama i kaže da je zahvalna biljčica.
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bio to hibrid ili ne , ja ju naprosto obožavam |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvo mjesto voli kalanchoe kad je vani? Sunce, sjenu, polusjenu?
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voli sunčeko i da se lagano krcka na suncu...
barem moja roza stalno se pecka na suncu i ne buni se...
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok, hvala. Ode i moja zuta na suncanje. Vec dugo ne cvjeta ali inace mi izgleda u redu. Mozda joj boravak na suncu pomogne da se ponovo rascvjeta.
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec duze vrijeme je posmatram..ali tek jucer sam je kupila!!Poslije cu ubaciti i sliku..ali ono sto sam htjela pitati jest: S obzirom da prosle godine(u Italiji) zima i nije bila bas zima,mogu li je ostaviti vani,na prozoru ili mi ipak savjetujete da je unesem u kucu(gdje temperatura bude 19-21 stepeni)..Hvala Vam!! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ju zimi imam nutra, selim ju tek na proljeće van.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedavno sam kupila neku vrstu sa cvjetom - zvončićem.......Kalanchoe dream bell.....slično kao u TeaK....da li su takve što osjetljivije ? Koliko vole vode? |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetos se počastila sa tri naranđaste kalanhoiice. Cijelo ljeto su vani sa drugim biljčicama u kopanji. Ništa - niti cvjetića!
Nisu narasle ni milimetar. Lišće mi se čini pregusto nakrcano jedno na drugo i prekrasno je zeleno! Da li da ga malo prorjedim. Kak da ju natjeram da ponovno cvate? |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefi,u slikama mog dvorišta su i slike mojih kalanhoa pa poviri.Ne vjerujem da su ti listovi gušći nego moji pa tako sumnjam da je to problem.Zakaj ne cvatu,poima nemam.Moje cvatu od kasne zime do rane zime.Vani su čim prestanu jači mrazovi i ništa im posebno ne dajem.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikala bum danas pa postavim fotke!
|
|
Odgovori | Stranica <1234 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |