Aranziranje |
Odgovori | Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam našla u jednoj cvijećarni u Sisku i ne mogu , a da vam ne pokžem;
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro izgleda
|
|
vendela
Nedavno posijan Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da vam se javim , nisam vas zaboravila ali imam jako malo vremena pa se nestignem javit
Radila sam ponesto svadbica u zadnje vrijeme pa sam u potpis postavila albumice da si pogledate slikice i nesto nakita koji radim nadam se da ce vam se svidjet i da cete moci vidjet slikice a isto se tako nadam da cu vas sada moc malo cešče posijetit |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vendela prelijepo
|
|
koga ,kome i šta... |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!!!!!!
Ažurirao frida - 09 Studeni 2007 u 00:19 |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene opet
Hvala za komentare pokušala sam staviti slikice ali ne album vec pojedinacno pa mi nece, jel koja zna zasto? Slike su vec smanjene i imaju jeli svoje linkove samo mi ih nece otvorit ko link ni ko sliku a na drugim forumima sve radi za pet? pomagajte sta da radim |
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije mi jasno zasto mi pokazuje link na nesto sto nisam postavila??????? mislim jesam spomenula nakit ali nisam stavila link bar ne na ono sta mi otvara moj nakit je u potpisu |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cini mi se da je u pitanju neka reklama
ali pitaj administratora |
|
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasnoooooo,drugi mi je
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta se mene tiče,da je i jednostavnije bilo bi lijepo.Ja volim orhideje u što jednostavnijem obliku,bez ičega sa njom.Sama po sebi je predivna i to dolazi do izražaja kad nema ničega sa njom a pusto ne može biti kad je tako raskošna.
E sad pitanje,koliko dugo orhideje cvatu u vodi,ovako odrezane?
Vidjela sam jedan veličanstven božićni aranžman sa orhidejama.E sad ja bi to i napravila(i kupila orhideje) ali šta ako mi se povenu za dan-dva)
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za dan-dva neće, ali to sve ovisi kad su cvijetovi odrezani. Ako je orhideja friško odrezana znam samo da može dugo izdržati u vodi, ali na žalost ne mogu precizirati koliko jer nemam ni jednu orhideju.
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rec je o orhidejama, ali me je podsetilo na nesto sto sam procitala o tulipanima. Pa cu i napisati.
Kada uberemo tulipane i stavimo ih u vazu, oni ce i dalje nastaviti da rastu, ako im vodu dolivamo (NE- menjamo)i ako im stabljike pomalo prikracujemo. Jedva cekam prolece! I jos sam se necega setila. Mozda mnogi vec znaju, ali za one koji ne znaju. Gladiole treba brati kada im se prvi (najnizi) cvet tek pocne otvarati. I pri rezanju zaseci stabljiku ukoso. Tako ce dugo u vazi da cvetaju! Jedva cekam leto! |
|
Aglaja
|
|
vendela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da sve ovo je istina ali i ma jos kojekakovih štoseva inace sve cvijece je dobro podrezivat u koso,(time dobivaju vecu površinu za upijannje vode! dok je MARGARETE i sve cvijece koje spada u rod krizantema najbolje je trgat a ne rezat jer trganjem im ostaju žile koje bolje vuku vodu nego kad ih se odteze! IRISE- je pak dobro kad se podrezu u koso jos malo zarezat u stabljiku, nekih 1-2 cm opet iz gore navedenih razloga |
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ovo je dobro znati
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vendela na savjetima...ovo za irise nisam znala...
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo iznimno u kući držim rezano cvijeće ( ovakav "aranžman" za Božić i nešto slično za Uskrs). Inače mi bude žao cvijeća Ažurirao mima - 13 Prosinac 2007 u 13:13 |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel ovu granu bobica kupiš? Šta je to(liči mi ko bobice one ardisije,što si gore stavila sliku)?
|
|
Odgovori | Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |