SHASHIN VRT- SLIKE |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam nekoliko puta naglasila da je shasha, točnije njen predivni vrt, glavni razlog zbog kojeg sam došla i ostala na forumu...ma prekrasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Roža
Novo sjeme Pridružen: 14 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow!!
Prelipo. Uređeno sa puno stila. Ima tu puno truda, uloženog novca i rezultati se i vide. Svaka čast. Spremila sam si slikice da mi budu inspiracija. (valjda neću morat platit copyright )
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Koliko novih ideja za mene:) Nadam se da nemaš ništa protiv da pokupim koju ideju od tebe?
A vidim da jako paziš na detalje, to mi se sviđa. Očito, kao i ja, stalno premještaš, presađuješ, uštimavaš... da bi izgledalo ovako savršeno.
Sve čestitke!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha to je tvoj trud i tvoje dvorište, pa ti stavi gdje god hoćeš!!!
Ja sam stavila ovdje, jer sam znala da svi jedva čekaju da vide slike,a i ja sam jedva čekala da sve podijelim sa ljudima sa ovog prekrasnog foruma!!!
Sada mi je žao što nisam svaki grmić i svaki cvjetak poslikala, jer je sve prelijepo!!!
Samo mi javi gdje ćeš premjestiti da se opet povremeno mogu diviti!!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Famozno, fantastično, genijalno, puno znojčeka proliveno a opet nadasve ljudski, toplo - Shasha ti si stvarno
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzele ste sve smajliće, a kako ću se ja sada smijati.
Shsha, ti znaš da ja uvijek sve pregledam i da je tvoj vrt kraljevski - neću stavljati smajliće, jer si već sve dobila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne kužim.Pa kaj sad ljepše izgleda moje dvorište kad ga Proljeće slika nego kad ga ja slikam
Hvala vam svima na pohvalama,sutra ću,opet,sve to mojim biljkicama prenjeti tako da bolje rastu
Gogo,naravno da možeš uzeti ideju,ako je vidiš,pa zato i jesmo tu,zato i slikamo(ok,slikamo i zato da se malo hvalimo)
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha ma nije ti isto kada slikaš ti svoje biljke i kada ih slikam ja!
Vidiš kako su ljudi reagirali???
Morat ću opet doći da sve poslikam...
Ah usput svo cvijeće je u vrtu, Bogu hvala, sve sam posijala i sada čekam da vidim kako će to rasti???
Jasmin dolazi k sebi!!!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve čestitke shasha za rad, vrijeme uloženo, znanje i smisao za ljepotu.......
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha dođi ti poslikati moj vrt da vidim kako će izgledati, ako ne uspije morat ćemo zvati proljeće, bit će ona glasnogovornik naših biljaka. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
IZ KOJEG GOD KUTA GLEDANJA DA GA GLEDAM UVIJEK OSTANEM
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha za ovu su rijeci suvisne
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam se išla malo diviti, ma stvarno si cvjetni inženjer!!!
Baš se nešto sada razmišljam, ti bi trebala upisati doktorat!!!
Baš ti je svo cvijeće lijepo
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije me bilo malo duže, a onda me skoro presjekla ova ljepota
nemam riječi
|
|
esmeralda
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha neznam što reći stvarno prekrasnooooooooooooooooo!!!!
|
|
meni je super u životu
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žao mi je što nisam mogla u tome uživati iz prve ruke
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisi jedina, kad sam došla na forum upao mi je u oči i to jako, ne mogu reći da drugi nisu dobri - krasni su, ali ovo je nešto što ja želim oko svoje kuće. Shasha je odmah izreagirala na moje komentare uzdaha (ah, kada će moj biti takav) i ja sam ostala i sada se trudim još više nego prije. Svaki novi cvijet me veseli i svaki novi uređeni kutak za mene je bajka, ali još uvijek slinim za Shashinim vrtom i dalje se pitam ; koliko još moram čekati da i moj bude ovako lijep? |
|
scat
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam gledao po forumu jer cu si stan malo ozivjeti sa kojom biljcicom, te naletih na tvoj vrt...bez rijeci sam...
Samo se nadam da nisi pregruba sa deckima kad im pobjegne koja lopta
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |