Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 69>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 12:34
Imaš negdje temu o begonijama i tamo je Admin pisao kako ih on sadi.One imaju gomolje,tako da u jesen iskopaš gomolj i spremiš za proljeće.Ja sam  jesenas probala grančicama pelcati i uspjela sam.Kako nemam najbolje uvjete nisu mi se ni sve primile no nekoliko ih se primilo.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 13:20
koja je to vrsta begonija, ja sam imala sličnu takvu žutu, ali nažalost propade, netko mi je rekao da je jednogodišnja ali kad bi znala da postoji kao trajnica sigurno bi ju udomila
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2008 u 14:01
Ja ti stvarno ne znam Lana, koja je to begonija, to bi nam netko trebao reći tko zna.
A sada idem tražiti što je Admin pisao...
A da li si ti Shasha samo otkinula grančice i odmah stavila u zemlju ili si ih ostavila da puste korjenje???

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 00:05
Proljeće,ja to odmah piknem u zemlju.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2008 u 12:13
Eh, pa onda ću i ja probati samo staviti u zemlju.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 10:53
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 14:51
W O W,  ma krasno,  sve dugine boje su tu i tako zivo i veselo djeluje Smile
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 14:55

prekrasno je sve je živo, živo, u duginim bojama  bravo čestitke

Clap
Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 21:25
Sve lijepo i sareno, prekrasno. Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 22:10
Što se novo događa na rascvjetaloj terasi?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:39
Da ne bi bilo da ništa ne radim, radim ja,radim samo kada se sjetim slikati onda je već noć.Ali eto jučer pred večer sam si baš dala zadatak uslikati novine na mojoj terasi.
I odmah da ti odgovorim Triša PROCVJETALE SU , PROCVJETALE SU NOĆNE FRAJLE!!!
Zar to nije super razlog da stavim malo slika?
U nastavku slijede slike cvijeća koje ste već prije vidjeli s tim da je to sada već dosta veliko naraslo!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:46
Ne želim vam stavljati slike za usporedbu prije i poslije ali vi si možete usporediti a i napredak je za mene ogroman...
Idemo...
Moja terasa jučer.Možete primjetiti velike promjene cvijeća na panjevima ovo je jako naraslo...
Ove surfinije su mi jedva stale u objektiv...
U cijeloj svojoj raskoši, baš su me oduševile ove godine
Ova je kasnije kupljena ali svjedno je već jakooooo jakooooooo porasla.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:50
Ovu pelargoniju sam pokušala ugurati u objektiv ali nije išlo jer je ima na sve strane pa sam odustala.
Bez njega nikad više... jako me oduševio...nije zahtjevan a tako puno daje...
Milion bels
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:54
A sada razlog što sam išla sve slikati...
Procvjetala noćna frajla...
Uskrsnula od mrtvih...već sam mislila da je gotova kad gle čuda...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:55
Ali i na poslu imam noviteta...
Ljubičica je u punom cvijetu.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 14:57
I za kraj cvjetni pozdrav i ujedno i zagonetka: koje cvijeće je u ovoj tegli???

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:04
Prolječe, težak mi je zadatak, smile226
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:11
ne bi se kladila ali možda je lila vrtni hibiscus  a narančasto tecoma
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:19
Proljeće ovo je fantazija- jupi i ja sam zaslužna za ponešto.
A ovo cvijeće koje pliva, ja do sada tako stavljal samo ruže, e da znaš letim brati cvijeće i kradem ideju, prekrasno je, smile79zaslužila si ih milion.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 15:26
Hvala,hvala...Embarrassed

Kviz još nije gotov!!!

Iris zar ovo narandžasto nije upravo taj cvijet za koji sam te maloprije pitala ili ja ne kužim!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.