Evo što ja radim........ |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji cvijet - malo me i frkovito gleda- djeluje opasno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
VERA1
Upravo klijam Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Problem je u tome što ne znam kako se zove. Dobila sam lukovicu od muževe tete koja ju je donjela iz Njemačke . Znam da je porjeklom iz tropskih krajeva , da ga treba joko zaljevati i bez problema uspjeva na cjelodnevnom suncu. Ovo je samo cvijet kako sam napisala a sada čekam da iz lukovice izraste "stablo" koje je zeleno do kasne jeseni. Poslikat ću kako će rasti i opet postavim slikice.
Imam i male lukovice kojih svake godine ima nekoliko kad na jesen vadim
veliku lukovicu iz zemlje . Posadila sam ih u teglu i več rastu male biljčice .
poslikat ću i njih kako rastu pa vam ih pokažem .
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije nimalo opasan sam "miriši" kad se rascvate po trulim jajima pa ne možeš biti blizu njega.
Možeš misliti kako je nama bilo prvi puta kad je procvao , bio je manji i kako sam lukovicu držala na prozoru u dnevnoj sobi prosvjetala je
već u trećem mjesecu a mi nismo znali za "miris".
Možeš misliti koja je to bila potraga po sobi što najednom smrdi. Kad smo napokon otkrili "krivca", još jedan problem ,kuda sa cvijetom jer je vani bilo prehladno.
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam malo prije zaljevanja pljevila kamenjar i morala sam poslikati par detalja da vam pokažem
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera, jeli možda znaš kak se zove onaj rozi cvijet (mali zvončići) na prvoj slici?
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost ne znam. Poslikat ću ga sutra pa staviti možda netko zna. Inače to je trajnica , ima slično lišće kao pelargonija, na jesen uvene i posuši se a na proljeĆe ponovo naraste i ima prekrasne cvjetove .
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo slika |
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne vidim ni jednu sliku... buuuuuuuuhuuuuuuuhuuuuu
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Steph,ni ja,mora da ih je Vera negdje u photobucketu pomaknula.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vera slike su nestale, nisi ih valjda izbrisala u photobucketu?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo vratila sam slike a nastavak slijedi. |
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo procvalo je i novo cvijeće Lampranthus ....
Za sada je to sve, novosti pokažem drugi put. Pozdrav .
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sada te otkrih. Onaj gost iz tropa mi je zasjenio kaktuse. To se meni ne događa često. Ali i onaj roza cvijet kao grmić ti je prekrasan. pozdrav od imenjakinje4
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kad je OTC stavila temu o koraljnim zvončićima - BTW to je ona biljčica koju neznate kaj je- jel tako OTC! rapsodija ak se ne varam - ja samo mislim o njoj i o mjestu na koje bum ju posadila! Prekrasna je , a i hoste su ti fenomenalne! Jedva čekam da moja procvate.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo roza je predivno, Imam ga i ja ali imao samo jedan cvjetić-
Predivno Vera1- praznik za moje oči slane od mora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada je procvalo po drugi puta ove godine, kad se cjetovi posuše odrežem ih i vrlo brzo potjeraju novi i zako do kasne jeseni i da napomenem da je na suncu od izlaska do zalaska . |
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Haj, eto i mene malo. Meni se uuuuužaaaasno sviđaju oni mali ljubičasti cvijetići. Stvarno su divni. A tvoj kamenjar je sve ljepši i ljepši. Morat ću se jedan dan opet u to uvjeriti uživo. Pet od mene.
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima i još nešto novo u mom kamenjaru , poklon od šogorice
a ovo je isti cvijet od kojeg mi je šogorica poklonila dio u njezimom kamenjaru
|
|
VERA1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A evo i nastavka one moje tropske biljke za koju ne znam kako se zove. Ovo su slikice "podmladka" slikam još i dalje i nastabak slijedi.
Ovak izgleda biljka sa stablom i listom . Ovo je naraslo iz malih (mladih) lukovica koje sam prošle godine izvadila iz zemlje a ona velika koja cvate još nije počela rasti. Kad počne rasti poslikam i pokažem vam.
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta bi to moglo bit?
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |