Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senj

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 14:26
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 14:27
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 14:31
eto Danijela bila ljetos u Senju, pa sada pronašla par slikica..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 14:44
Odlično, Danči!

Točno znam otkud si slikala zalazak sunca iza Krka.
Nije Senj, neko naročiti reprezentativno turističko središte, nisu plaže pješčane, nema palmi-razumljivo zašto, ali ima puno povijesnih spomenika  i kad te već put nanese uvuče ti se u srce.
Svi koji mislite da ježinaca više nema, ima ih, ima, i more je i dalje prečisto /osim kad je jugo, ali onda je svuda zmazano/ .Prije dolaska turista oni čiste more od njih.
Vjerujem da ću već sutra uživati u senjskom zalasku sunca, a fotke slijede kad se vratim.
Danči-petWink
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 15:29
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 15:29
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 15:30
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 16:01
Krasno.Clap Još nisam bila ovdje. A ima još Senjana, bar sezonskih.... pa bi još dobrodošlo ovako lijepih sličica! 
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 07:54
Senj je prekrasno mjestašce, uvuče ti se pod kožu..mirno, ma super, na ljeto svi u Senj..WinkWink, pa kava na Senjskoj rivi.Smile
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:32
Predivne slike, Senj je jako lijep
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 08:58
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:00
Bravo Danči, super fotke.
Odoh ja popodne, 176km od Zg, a kažu naši prijatelji sinoć, da su se neki jučer kupali na toj plaži
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:11
Stvarno predivno..kako bi bilo lijepo sad na moru na plaži..nema gužve..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 13:29

Malo sam kopala po DC-ima i pronašla neke zgodne sličice sa neke lanjske šetnje ovim divnim gradom.

Ako želite pogledajte i vi

I na kraju pozdrav iz Senja - samo za cvjetni forum

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 13:34
Prekrasne slike..
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 19:00
slikice su prelijepe, pogotovo što dobro poznajem Senj......jedino mi je žao što poneke ne mogu vidjeti......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 19:55
Divno Trisa,setnja je bas prijala
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 07:37

Prekrasna šetnja Senjom..mmmmmmm kada će ljeto..Wink

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 16:08
Ja sam jučer jutro provela u Senju, prošla kraj R. Sarine kuće i krenula u zaleđe Senja kroz Krivi put prema Drežnici.
MM brzo vozi, a aparat spor. Penjemo se uz Velebit, još jedan pogled prema Senju:
A gore zelenilo, odmor za oči i dušu! Mislila sam - samo jedna vjetrenjača:
a kad smo došli do ovog mjesta nisam znala s koje strane da ih slikam, da vam jednom slikom pokažem što više:
Mještanima je žao - kažu narušen je njihov mir, a ja ... Ne mogu vam točno opisati što osijećam! Zamišljam da će ove ogromne ruke smirivati one strašne bure ...LOLLOLLOL
Dozvolili su mi da izađem iz auta. Nešto me vuklo:

Nakon predivnih zelenih livada ušli smo u zeleni tunel:
pa još tamniji:
Ne znam da li se na slici vidi koliko je to visoko, ali - ja sam bila stretna da na kraju ipak vidim komadić neba:
Otišla sam na put bezvoljna, deprimirana, ali od jučer nemam osjećaj da letim nego da lebdim. Malo vremena - puuuunoooo zelenila i ...
Povratak iz "zelenog u plavi svijet":

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.