Senj |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
DANČI
Pustio korijenje Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto Danijela bila ljetos u Senju, pa sada pronašla par slikica..
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično, Danči!
Točno znam otkud si slikala zalazak sunca iza Krka.
Nije Senj, neko naročiti reprezentativno turističko središte, nisu plaže pješčane, nema palmi-razumljivo zašto, ali ima puno povijesnih spomenika i kad te već put nanese uvuče ti se u srce.
Svi koji mislite da ježinaca više nema, ima ih, ima, i more je i dalje prečisto /osim kad je jugo, ali onda je svuda zmazano/ .Prije dolaska turista oni čiste more od njih.
Vjerujem da ću već sutra uživati u senjskom zalasku sunca, a fotke slijede kad se vratim.
Danči-pet
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno. Još nisam bila ovdje. A ima još Senjana, bar sezonskih.... pa bi još dobrodošlo ovako lijepih sličica!
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Senj je prekrasno mjestašce, uvuče ti se pod kožu..mirno, ma super, na ljeto svi u Senj.., pa kava na Senjskoj rivi.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike, Senj je jako lijep
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Danči, super fotke.
Odoh ja popodne, 176km od Zg, a kažu naši prijatelji sinoć, da su se neki jučer kupali na toj plaži
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno predivno..kako bi bilo lijepo sad na moru na plaži..nema gužve..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam kopala po DC-ima i pronašla neke zgodne sličice sa neke lanjske šetnje ovim divnim gradom. Ako želite pogledajte i vi
I na kraju pozdrav iz Senja - samo za cvjetni forum
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike..
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slikice su prelijepe, pogotovo što dobro poznajem Senj......jedino mi je žao što poneke ne mogu vidjeti......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno Trisa,setnja je bas prijala
|
|
DANČI
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna šetnja Senjom..mmmmmmm kada će ljeto.. |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam jučer jutro provela u Senju, prošla kraj R. Sarine kuće i krenula u zaleđe Senja kroz Krivi put prema Drežnici.
MM brzo vozi, a aparat spor. Penjemo se uz Velebit, još jedan pogled prema Senju:
A gore zelenilo, odmor za oči i dušu! Mislila sam - samo jedna vjetrenjača:
a kad smo došli do ovog mjesta nisam znala s koje strane da ih slikam, da vam jednom slikom pokažem što više:
Mještanima je žao - kažu narušen je njihov mir, a ja ... Ne mogu vam točno opisati što osijećam! Zamišljam da će ove ogromne ruke smirivati one strašne bure ...
Dozvolili su mi da izađem iz auta. Nešto me vuklo:
Nakon predivnih zelenih livada ušli smo u zeleni tunel:
pa još tamniji:
Ne znam da li se na slici vidi koliko je to visoko, ali - ja sam bila stretna da na kraju ipak vidim komadić neba:
Otišla sam na put bezvoljna, deprimirana, ali od jučer nemam osjećaj da letim nego da lebdim. Malo vremena - puuuunoooo zelenila i ...
Povratak iz "zelenog u plavi svijet":
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |