Anđeoske trublje - nabavka |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kikina, ja ne vidim cijenu.Koliko sjemenki dodje u paketu.hmmm, ma ne znam njemacki.Ja bih se zasukala i mesa odrekla da kupim ove duple, uhu sto su lijepe.To su moji favoriti.
Vidi kako se placa i da li salju van njemacke.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Mislim da udruživanje nema smisla jer se narudžba plaća po kilaži.
Šta mislite ima li smisla sad naručivat ili čekati proljeće? Isporučuju li uopće u Hr? |
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Ima cijena burgmansije su od 5do 10 eura.meni najljepša biljka.ima i drugog cvijeća i ja bi se pridružila trošku.javite mi se kad planirate akciju.
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Vlatka, pa izvrsicu samoubistvo gledajuci ove brugmansije.Ali koliko vidim na ovom sajtu da je to samo katalog, nema cijene.Joj, joj ne bi zalila gladdovati samo da mogu ih nabaviti
![]() |
|
![]() |
|
Vlatka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
A ovdje je izbor najveci. Ja bi se s par ljudi na proljece sparila pa da podijelimo troskove.
http://www.kwekerijgommer.com/index_english.html a i fuksije mi se svidjaju! Sto vi mislite? |
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Ja sam zainteresirana ali isporučuju samo u UK!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Uhuuu sto je skupo, pa znate li koliki je kurs funte?A jos da li ste vidjeli da li isporucuju u nase zemlje i koji je nacin placanja?Uh sto su lijepi cvjetovi.Razbolila sam se.
|
|
![]() |
|
Vlatka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
A ove duple su mi bas super!! Ima netko takvu? Da se udruzimo pa narucimo? http://shop.scotsman.com/i-EE-JPA109/aromatic-angels-trumpet.htm
|
|
![]() |
|
Kad smo vec kod boja truba, voli netko crvenu? Meni se bas ne svidja ali vrijedi znati da postoje i crvene :)
http://www.tradewindsfruit.com/red_angels_trumpet.htm |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |