Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Pronalazak cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđeoske trublje - nabavka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđeoske trublje - nabavka

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 21:47
kikina, ja ne vidim cijenu.Koliko sjemenki dodje u paketu.hmmm, ma ne znam njemacki.Ja bih se zasukala i mesa odrekla da kupim ove duple, uhu sto su lijepe.To su moji favoriti.
Vidi kako se placa i da li salju van njemacke.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 20:32
Mislim da udruživanje nema smisla jer se narudžba plaća po kilaži.
Šta mislite ima li smisla sad naručivat ili čekati proljeće?
Isporučuju li uopće u Hr?
Na vrh
kikina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 157
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 20:20
Ima cijena burgmansije su od 5do 10 eura.meni najljepša biljka.ima i drugog cvijeća i ja bi se pridružila trošku.javite mi se kad planirate akciju.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 07:29
Vlatka, pa izvrsicu samoubistvo gledajuci ove brugmansije.Ali koliko vidim na ovom sajtu da je to samo katalog, nema cijene.Joj, joj ne bi zalila gladdovati samo da mogu ih nabavitismile72.
Na vrh
Vlatka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 49
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 22:37
A ovdje je izbor najveci. Ja bi se s par ljudi na proljece sparila pa da podijelimo troskove.
http://www.kwekerijgommer.com/index_english.html

a i fuksije mi se svidjaju! Sto vi mislite?
Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:38
Originalno poslano od člana Vlatka Vlatka napisao:

A ove duple su mi bas super!! Ima netko takvu? Da se udruzimo pa narucimo? http://shop.scotsman.com/i-EE-JPA109/aromatic-angels-trumpet.htm

Ja sam zainteresirana ali isporučuju samo u UK!!!!!smile220
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:32
Uhuuu sto je skupo, pa znate li koliki je kurs funte?A jos da li ste vidjeli da li isporucuju u nase zemlje i koji je nacin placanja?Uh sto su lijepi cvjetovi.Razbolila sam se.
Na vrh
Vlatka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:19
A ove duple su mi bas super!! Ima netko takvu? Da se udruzimo pa narucimo? http://shop.scotsman.com/i-EE-JPA109/aromatic-angels-trumpet.htm
Na vrh
Vlatka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:12
Kad smo vec kod boja truba, voli netko crvenu? Meni se bas ne svidja ali vrijedi znati da postoje i crvene :)
http://www.tradewindsfruit.com/red_angels_trumpet.htm
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.