spring-moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moram reć za prvi rad i više nego dobro. . a sliku si uvijek prvo slozi kako misliš da će najbolje izgledati a tad kreni lijepiti, a preklapanje nije tako strašna greška, ali bolje izgleda kad se ne vidi, bez brige, već će ti sve sjesti na svoje mjesto kad se malo ufuraš u to. a uostalom svaka od nas ima neku svoju tehiku u kojoj se našla pa ćeš tako i ti s vremenom, a pokoji savjet uvijek dobro dođe. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
za prvi rad je i više nego dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() To je moj prvi rad.. molim vas za komentare.. Najprije sam obojala bijelom akrilnom bojom pa kada se posušilo ljepila detalje od sredine pa mi se neki djelovi preklapaju jer sam ih kasnije nadodavala.. ne znam valjda sam najprije trebala složiti sliku pa onda ići ljepiti. kada sam išla sa završnim premazom imam osječaj da se pogužvalo! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |