Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - spring - moje decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

spring - moje decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 15>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 19:09
Evo mojih prvih staklenih tanjura!!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 19:59
lijepo, lijepo !!!smile73
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 20:14
oba su lijepa al plavi mi je draži Smile
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 20:52
I meni je plavi draži ali sam na njemu nešto i naučila!

Kontur linerom sam večer prije nanjela zlatne linije ali pogriješila sam u tome što sam jednoj haljini naglasila sam rub... taj sam dio jako teško zaljepila (donji anđeo s lijeve strane)!!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:05
Krasni su !
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:16
di ste iskopale ove tanjure??
btw. krasni su...meni je ljepši ovaj prviWink
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:22
Ja ih kupila prije par tjedan u kauflandu nekih 9 kuna.. ovi su bijeli a ima i nekikih koji imaju neko zeleno prozirno staklo to sam se bojala kupiti jer ne znam kak bi ispalo!!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:27
Krasno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 11:57
predivno.........

Clapi prekrasan mi je tanjur sa tri cure
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 11:59
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Kontur linerom sam večer prije nanjela zlatne linije ali pogriješila sam u tome što sam jednoj haljini naglasila sam rub... taj sam dio jako teško zaljepila (donji anđeo s lijeve strane)!!

Zašto ne crtaš kontur linerom nakon što zalijepiš salvetu?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 12:10

Oba rada su lijepa ali meni osobno je ljepši ovaj plavi...

smile141
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 13:24
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Zašto ne crtaš kontur linerom nakon što zalijepiš salvetu?

Nisam znala da se to može.. mislila sam da se ništa neće vidjeti tako!!Embarrassed
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 13:36
pa ako radiš stakleni tanjur odozdo i ne bi se vidilo
vjerojatno je Otok mislila na keramički tanjur kojeg radiš odozgo
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 21:38
Ma ja sam još uvijek na "gornjoj strani", oprosti na brzopletosti
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 22:04
Spring prekrasni su tanjurići, no plava je moja boja pa mi se i više sviđa.
Ti si majstorica, ja se još ne usudim probat na staklu, ali vidim da uz vašu pomoć mogu svašta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 14:45
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Spring prekrasni su tanjurići, no plava je moja boja pa mi se i više sviđa.
Ti si majstorica, ja se još ne usudim probat na staklu, ali vidim da uz vašu pomoć mogu svašta.

Triša navali na tanjure uopće nije teško, meni je bilo baš zabavno.. ak ne bude dobro uvijek je tu voda i ajmo iz početka!!Smile 
Tri sam radila a naravno jedan sam oprala!!Wink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 12:30
spring tanjurici su prekrasni,neznam koji mi je ljepsi,pohvale i ostalim radovima ClapThumbs%20Up
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 09:08
Evo ja radim koliko stignem i kada stignem....

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 11:57
baš su simpa!!!!!!!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 14:45
Dio mojih kugla od špage!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.