Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1234 136> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da če me u jutro dočekati onaj drugi,šareni
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenula sam u potragu za još jednim ali nema baš izbora ove godine.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sad imam 3 vrste.Kod nas ,mogu reći da ima sasvim solidan izbor
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od mog drugog još nema slika,ignorira me,možda zato jer sam onog vani posadila(i danas mu mrežu stavila po kojoj se može vući) a ovo siroće sam u tegli ostavila da mi na terasi cvate.Možda je ljut?!
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cekamo slikice
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata,
koliko je ''star'' ovaj tvoj ljubičasti, i je li to samo jedan u pitaru,
izgleda jako bogato i sa cvijetovima božanstveno,
Lana, mene veseli da moj mali clematis raste, brojim mu nove listove i pitam se kad će uopće procvijetati
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj ne raste tako bogato kao Donatin, ove godine kod nas uopće nije bilo izbora clematisa tako da će nagodinu definitivno dobiti društvo. Nestrpljiva sam da konačno procvate. |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je star jedno 4-5 godina.Na prethodnoj ti je stranici slika na kojoj su oba dva u cvatu. Tako je i ove godine samo što rozi još nije procvjetao. Kada procvjeta ubacim vam sličicu. Super je što ih mogu usporediti s obzirom na prošlu godinu. Ali ludo me zanima crveni!!! |
|
angi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Donata,
bit će zanimljivo sa clematisom na forumu ove godine
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata,danas sam kupila "moj cvijet" i u njemu imaš clematis.Nisam ni ja znala koliko vrsta i boja ih ima.pogledaj,možda ti se još pokoji dopadne
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups,nije "moj cvijet" nego" moj lijepi vrt"
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uspjela sam pronaći clematis!!! Tako da je sad moj roza clematis ipak dobio društvo jednog plavog.
|
|
angi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, kako raste onaj crveni što si nedavno kupila ?
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha kupila sam po tvojoj preporuci onaj "moj lijepi vrt" i i stvarno clematisa ima prekrasnih vrsta...boja... da ti mozak stane...
Po slikama ja imam neku kombinaciju svjetloružičasti s bijelim obrubom vrsta...Nelly Moser i modra boja clematis Alice Fisk... |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crvenko Ernest Markham je mladi štrkljavac... a što da ti kažem otišao u visine a od cvijeta ništa...pogledaj i sama... |
|
angi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, pitam za crveni jer je mlad kao ješ neki a i bit će zanimljivo vidjeti boju cvijeta |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja prihranjujem samo ovaj koji mi je u lončanici,ove vani u zemlji posađene(bijeli i ljubičasti) ne.
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros je otvorio prve latice. Čini mi se da uopće nije onakav kakav je na etiketi, ali vidjet ćemo. Prehranjujem ga jednom tjedno, a što se tiče sunca nije problem jer je lođa na sjevernoj strani tako da dobije samo jutarnje sunce, već poslije 10 sati je u hladu.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad sam opet zbunjena.Vama svima je on u hladovini ili ga barem maknete kad je jako sunce.Moj je jedan na terasi,aj ok njemu je večinom hladovina,drugi je u dvorištu ali mu je sunce tek predveče malo,no treći je na suncu cijeli dan.Njega ne mogu seliti jer nije u tegli.I taj koji je stalno na suncu je najljepši.To je taj ljubičasti,nije još počeo jače cvasti ali je prepun pupoljaka i prekrasne zdrave,velike listove ima.
hmm ispada da im sunce više odgovara,barem po ovome što kod sebe vidim
|
|
senada
Novo sjeme Pridružen: 21 Svibanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav prisutnim damama, ja sam nedavno pronasla ovaj web i odusevljena sam. Tek uredjujem moj vrt i nadam se da ce na ljubav koju mu pruzam uzvratiti ljepotom. Jako volim cvijece, al sam u svemu pocetnik. Tako da mi dobro dodju savjeti i iskustva.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |