Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori | Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzomba, hvala ti na slikicama. Oduševljena sam sa ovakvim starinama, a očekivala nešto zeleno . Baš zgodno da uočim gdje je kakva klima!!!
Bit će mi drago da nas još razveseliš sa slikama Italije, a rijeka53 bi se mogla pridružiti. |
|
Sponzorirani linkovi | |
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obecavam da cu to uraditi u dva dana,sa zadovoljstvom,moram samo izbrisati par slika s photobucketa jer mi je album prepun! A slazem se s tobom..pomoc od Rijeke53 bi vrlo dobro dosla! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....hehehehe ja prepustam ovim mladima koji su jos puni entuzijazma, a ja nakon sto mi je bilo normalno ici na kavu u trst vise puta tjedno i dvadeset godina po mi, roma, pe i ve.....jedva cekam da se vratim doma u moj vrtic u R I J E K U !!!!!!!!!
p.s.
ah da je ove danasnje bure ovdika malo vise ah ah ah bilo bi puno lipse
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno kao da sam i sama bila na izletu.....divno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su vam predivne, rijekina bura doduše puše i u Rijeci, ali je tamo drugačija, a šetnja Italijom - ma super. Da sad nemamo pošto više ići u Trst, a jedne godine dok su još stavljali pečate u pasoš, a ja bila jako, jako mlada - negdje 69-70 niti se ne sjećam više u mom pasušu bila 52 pečata (svaki tjedan u trstu .... ah ta divna vremena)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh... sto bi mi prijao jedan espreso na ovoj terasi
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
amarilis.bl
Novo sjeme Pridružen: 31 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dzomba , svaka cast na predivnim fotkicama! Slikaj i podeli sa nama jos takve lepote
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sciacca,Sicilia..ljeto 2007 godine ..
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne slike! i stigle bas u pravo vreme, kod mene je bas hladnooo a ovaj letnji prizor mi bas odgovara:)))
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.. .. s kim god se cujem,temperature su niske..ovdje -7 (Italija), u Bosni jutros -14 .. u Svicarskoj cak -24.. a ovdje u Sciacci (Saki) i danas je bilo lijepo,12 stepeni..kako bih volila sad biti dole ! |
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Rijeci je bila nula, ali ja volim ljeto, sunce i more, pa me vesele ove tvoje slike, odmah mi je toplo oko srca.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LAGUNA VENETA
ovo ce biti jedino u boji as kako cvijeca jos nema priroda je zimi skrta u bojama, ali ne zato manje interesantna, ali nas zato sprema na divote proljeca.....ah
Ne nisam na skijanju samo je parkiran
Krecem Trijestinom i gledam Alpe, one kod Udina, kako su prekrivene snijegom
......kao krenula u soping, u novi Outlet jerbo nam je falio....sada ih ima 3, iako nebi smijeli biti na distanci manjoj od 100km, ovai su "gradic" smjestili na samo 10km udaljenosti, ..........ma zivio soping, a za bolnice i vrtice lako cemo
.....usput kradem ideje, ah kako bi mi ovaj krov dobro dosao, pa bin cijeli
KVARNER vidjela, ...........................a priroda lagune malo tmurna......
Da da....... da ovaj izbljedjelitmurni dan prode u uzivljim bojama, potrudila se dobra klopica uz pucketanje vatrice u kaminu u "seljackoj kuci"
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto kad već ne možeš uživati u blagodati ovog podneblja nije ni to loše, radi, radi, radi, samo ti radi, ja ti čuvam vrt, a kada bi naša polja u Hr izgledala kao ona na tvojoj slici, svi bi živjeli bolje.
|
|
RIJEKA
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i Bergamo se je probudio pod snijegom..
Zuti Jasmin mi je i ovako lijep : U crasiji jos uvijek imaju jaslice: Snijeg u 6 h u Bergamu: Svanulo je..jos uvijek pada.. Jeleni i mali bambi su uljepsali ovaj prizor : |
|
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzomba slike su fenomenalne a posebno zadnja
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasmina, super slike...Iako ne volim snijeg,ove tvoje slike su divota
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je malo mutna Markezit jer sam morala koristiti zoom ali i meni se svidja!!
Alisa,hvala ti ljepoto..cmokk.. |
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palermo... jako lijep grad...
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |