Alma - upoznavanje |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alma jako lijepo draga
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma dobrodošla , radovi su ti prekrasni, budi dugo s nama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prakrasni radovi. ne znam koji mi je ljepsi. jako jako jako lijiepo.
dobro nam dosla i veselim se tvojim novim radovima koje cu vidjeti na forumu.
|
|
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na dobrodoslici!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
welcome
|
|
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alma, dobrodošla
|
|
darla
Upravo klijam Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super stvari!
Ovaj tanjur s Klimtom mi je fenomenalan!!! Kakva je to pozadina, kak si to postigla?
|
|
Alma
Nedavno posijan Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na prst sam stavila malo zlatne kontur paste za staklo i tupkala. Kad se osusilo pobojala sam tamno smeđom acryl bojim.
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas krasno.....a najmanje radim sa smeđom bojom...ni ne pada mi na pamet upotrijebiti...a eto vidis koji efekt....prekrasno...
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Alma, evo da ti se i ja javim, dobro nam došla i da ti kažem, zaista lijepo radiš, neznam koliko iskustva imaš ali radovi su ti famozni
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo novih radova: |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove kutijice su iz euroshopa ili ima još neki izvor
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jeli ovo stari most il me to oči varaju, to je salveta??? imaš li još koju, platim ako treba!!!???
prekrasna kutija!!! gdje kupuješ ove kutije, predobre su mi, izgledaju kao da su od malih cigli!!! |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
superiška, prekrasne kutijice, motivi ( Mostarski most?) sve 5
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to je stari most u Mostaru. Nije salveta, originalnu sliku je naslikao moj tata (inace je akad. kipar i slikar). Ja sam je samo smanjila i isprintala na rizinom papiru.
Bubamaro, poklanjam ti kutiju!
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijice sam kupila u Bosni. Ne znam da li ih jos ima. Pogledat cu kad budem isla slijedeci put.
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti se to šališ?? pa ne mogu to prihvatiti, kupit ću ju!!!
|
|
Alma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neces, neces :) :) :)
To je poklon!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ti si srce!!!! stvarno sam ostala bez teksta, e onda ću ti se i ja nekako odužiti....zar ti neće biti problem sa slanjem?? daj bar da platim putne troškove!!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika starog mosta je neopisivo prekrasna,alma radovi su ti jako lijepi..
|
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |