Sandra.L - moja galerija |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | ||
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja ti izrežem rižin papir koliko mi treba pa još malo šire i zalijepim selotejpom na papir za printanje. Kada lijepiš moraš paziti da ti bude čim ravnije inače ga nagrišpa. Stavim u printer i lagano pridržavam rukom odozgora da ga ravno povuče (ponekad povuče i zgužva, onda sve ispočetka). Isprintam i to je to. Koristim čisto bijeli papir da mi boje budu točno takve kakve jesu.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sandra odlični radovi, ima se šta i naučiti od tebe, uživam gledati sve šta napravite, ali nemam vjere u sebe da bi to ispalo lipo i prezentativno
|
||
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja ču pohvaliti radove......malo drugačije ali sjajna ideja za mene.
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dobro došla , sada malo i mi komentiramo tvoje uratke nisi više voajer. Super su ti radovi, štok uopće ne treba komentirati i hvala na savjetima u vezi printanja
|
||
mišonja
Novo sjeme Pridružen: 19 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vauuuuuuuuuu! Originalni motivi i originalna mjesta za njih, krasno!
|
||
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala vam svima na dobrim željama i krasnim komentarima. Na žalost, ne mogu se posvetiti radovima koliko bi željela zbog hrpetine obveza i tako će biti još cca dvije godine . Pa onda kradem malo vremena i igram se. Imam jako, jako mali životni prostor pa me i to ograničava. Zato moji radovi imaju čudna mjesta . Vaše radove također pratim kad ukradem malo vremena i prekrasni su, fantastične ideje i izvedbe. Nedavno sam se dopisivala sa curom iz Trsta, kaže da je decoupage kod njih već izvan mode. Nadam se da kod nas neće tako brzo nestati inače se neću imati čime baviti za te dvije godine.
|
||
handmade
Nedavno posijan Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja se pridružujem pohvalama za tvoje radove, nešto malo drugačije i vrlo lijepo...Imam još jedno pitanje vezano uz printanje, kakav je printer, laserski?
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad vidim i tvoje radove. Vrijedne ručice i radovi sa puno stila. Samo naprijed !
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Handmade, običan inkjet. Nema ti razlike između njega i laserskog, lagano razmazuju jedan i drugi. Hvala na pohvalama! I tebi hvala Hoya!
|
||
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoj štok od vrata sam vidjela nekada davno i dao mi je inspiraciju za nešto što radim već desetak dana ali još nije gotovo. Sad sam ga ponovno ugledala i baš se obradovala, krasan je.
|
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
izgleda da nam je svima zapao za oko stok ,super ideja,
|
||
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Desetak dana? Znači kompletno preuređuješ životni prostor u decoupage . Imam ja još neobičnih mjesta decoupiranih, ako stignem (kada bi dan mogao imati 30 sati ) stavit ću slike popodne da se malo smijete... Jedva čekam vidjeti što to stvaraš!
|
||
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala! Kada nemam drugog prostora, imam jako mali stan... Sve si nešto mislim, mogla bi na strop sunce, mjesec i zvijezde staviti...
|
||
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Što radim neću otkriti dok nije gotovo. Posao i nije baš nešto velik ali uživam u njemu, radim ga na "rate" a u međuvremenu se igram sitnijim poslićima. Šalji svoje slike, svi tvoji dosadašnji radovi mi se sviđaju.
|
||
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sandra bravo.. pa ovo su divni radobi..
sat i zadnja slika su predivni a sa štokom si me oduševila... stolica.. prekrasno.. imam i ja takve dvije i jedva čekam lijepše vrijeme da ih uredim... |
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i mene u tvojoj galeriji. Srića pa ne naplaćuješ ulazTek sam sad stigla, jer zbaš da penzići nikad nimaju vrimena. Osobno sam više u cvijeću, ali sad kad te poznam moram pratiti tvoje uratke. Dakla i mene je osvojio štok, fantastična ideja a izgleda predivno. Starudije uvijek ima po kući, a ti si prava majstorica restauratorica. Naravno puno riječi i postupaka ne razumen, ali nadam se da salvetna tehnika nikad neće prestat bit u modi jer je super.
Najviše ocjene za tvoje prekrasne radove- baš mi je drago što si dio riječke škvadre, koja će i ubuduće dolaziti na kavice.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Triša, uzalud meni sva ekonomija kad ne znam zaradit. Zato pasaj kad god oteješ soldi ne rabe. Hvala na pohvalama!
|
||
Sandra.L
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A sada malo mojih radova. Jedino mi je žao da ne uspijem slikati po danu, ovako slike baš i nisu neke.
Najprije oni na čudnim mjestima:
pa torba od moje kćeri:
pa slika noni za rođendan na ljubičice jer se zove Ljubica
pa slika sa sottile koji je ispao sottilissimo, pogotovo na slici
i još neka staklurija koju sam doma isčeprkala iz arhive:
|
||
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Upoznala sam tvoju Visost (i pravo i u prenesenom značenju) prije no što sam ugledala tvoje radove! Bravo, fenomenalno je kako se širimo idejama, smještajem svojih uradaka, sitnim detaljima raznolikosti. Moj favorit je ura, joj kako je dobra!
|
||
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako si "raspucavala" ljubicu, dvokomponentni? Fenomenalne su mi pukotine!
|
||
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |