Skimmia japonica |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle.... sad znam da ju imam i ja. Jest da je još gost kod Triše.... Ali čitam ovu prepisku i ne mogu vjerovati kako je Triša mislila i na Ivnu i na mene i zapamtila naše riječi i eto sad smo obje vlasnice skimmie. (Pst! Nemojte nikom reći da sam ja po slici na Trišinom prozoru a u mom vrtu, mislila da je ardisia!)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je već presađena u teglu-lampu, koja joj je za sada prevelika, ali već će ona narasti- dole ima veliku rupu promjera 15 cm, pa ako želi korjenje može pustiti duboko, iako je posađena dosta plitko, jer kako kaže Otok ne smije preduboko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja moju znam gdje ću a to je kod mene najvažnije, obzirom na postojeće....
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo bih aktivirala ovu temu, danas sam kupila malenu sadnicu i planirala sam ju u vrt posaditi. Lokacija Zagreb... pa me zanima da li ju netko uspješno ima na kontinentu ? Čitam da može, ali ako griješim, recite, pa da ju onda ipak ostavim u tegli...
|
|
belica,zagreb
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slikice.. naravno neznam kojeg je spola..
|
|
belica,zagreb
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anabistrica draga, baš ti je prelijepa... već sam ja nju smjestila na mjesto... imat će sunca samo kratko ujutro dok će kasnije biti čitav dan u sjeni.
|
|
belica,zagreb
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja skimija
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi su vam curke, moj maleni je u vrtu kako si mi preporučila Anabistrica- sad još samo moram čekati da naraste i bude ovako lijep poput vaših.
Što znači jako sporo raste ? Tipa ono bit će grmić dok ja budem bakica ? |
|
belica,zagreb
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja skimija je dosta narasla,u biti više ide u širinu i baš sam zadovoljna.Neznam koliko bi trebala brzo ,rasti jer se od prošle godine udvostručila,pa kud ćeš više.Tako draga moja nećeš biti baka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belica, malo kasnim s odgovorom (ko i uvijek) ali se ipak nadam da ćeš zaviriti u temu. Ova skimija kod bačve je kupljena u prosincu 2003. godine, znači da ima već 9 godina. Kad sam je kupila, bila je iste veličine ko tvoja. Ali, kod skimije nije važno kaj sporo raste jer cijelo vrijeme cvate ko velika.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo dočekala sam i ja svoj 1 cvijetić... raste sporp kao puž inače
|
|
belica,zagreb
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |