Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc oko uredenja vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pomoc oko uredenja vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:58
Pogledaj malo slike vrtova cura sa juga.Hoya,Lantana,Manči,Iris....da ne nabrajam jer ću nekoga izostaviti,no vidjet ćeš već koje su slike sa mora.Budeš samim time ideje dobilaWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:27
moze slikam vrt odmah sutra.. 
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:21
Maslacak,dobro nam došla!
Uslikaj ti svoj vrt i otvori temu u moj vrt ili pomoć kod uređenja.Dobit ćeš puno korisnih savjeta a nači će se i biljaka pa da sve ne kupuješ.
Bilo bi dobro da napišeš i šta bi htjela,kako da izgleda tvoj vrt.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 22:14
Embarrassedhello svima.. evo trebam malu pomoc.. posto sam nova tu i neznam jos nikoga moze li mi tko dati savjet gdje se mogu nabaviti kakve zgodne biljcice za vrt u kojem nema nistaCry.. naime tek  sam se doselila i sad se tek snalazim.. sad sam u dalmaciji i nemam pojma sta tu dobro uspijevaConfused...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.