Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - preveliki vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

preveliki vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 20:20
joj kak se budeš tome smijala jednog dana! Kao prvo dobro došla! A ogromni vrt je idealan za saditi kaj ti je god srcu drago, drveće, grmlje, vočke cvijeće. Samo moraš znati kaj hočeš u konačnici,kakav vrt i krenuti od nekog osnova koji ti bude kostur vrta pa polako dodavati ostalo. Bez brige sve se s vremenom nauči, samo hrabroWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
loreley View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje loreley Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 20:15
btw.zaboravila sam spomenuti...
kompletan vrt gleda na južnu stranu...
dakle stalno sunce pići,a nigdje hlada...
Na vrh
loreley View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje loreley Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 20:09
Dakle ovako...
Molim vas za pomoć..Cry
Uselila sam u novu kuću i uz kuću dobila veliko, veliko dvorište...
Ali doslovce ogromano...Shocked
Potpuno prazano i jadno...Cry zasađeno samo travom i bez jednog ,jedinog cvijeta...CryCryCry
CrySamo je na sredini dvorrišta ostala nepravilna površina sa zemljom gdje je bivša gazdarica imala zasađen vrt(rajčice, paprika...)
I nekoliko voćki na lijevoj strani vrta...
S obzirom da obožavam cvijeće,Smile ali nemam mnogo vremena baviti se njime(radim svaki dan do 16h)Cry, a nemam ni puno novaca dali mi netko može pomoći nekim savjetom? Očajna sam...Cry
Željela bi puno (jednostavnog)cvijeća od ranog proljeća, do kasne jeseni ali neznam od kuda početi?
MOLIM vas neki savjet...
Pomozite mladoj curi iz grada da napravi svoji cvijetni vrt iz bajke...HugEmbarrassed Spremna sam na sve i postat ću najvjernija učenica...HVALA SmileSmileSmile

Embarrassed

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.