matsui-moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posle nekog vremena evo me opet!Obrisao sam album na photobucketu pa su nestale i slike.Evo novih,svezijih vrt okupan zracima jutarnjeg sunca
![]() iz drukcijeg ugla
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Evo necega sto sam radio u medjuvremenu
![]() radi se o vinovoj lozi koju sam posadio na terasi,jedva cekam da naraste
![]() ![]() ![]() ![]() a tu je i mala biobastica za zacinskim biljem i cvecem(koje tek treba da nikne).ovo zelenkasto sto se vidi je bosiljak,pored u trima belim posudama nalazi se persun,dok je u velikoj braon posudi posejano cvece "zvezdan"
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ona mala đungla sa cvijećem je predivna. Nekada sam i ja tako imala u kući, sada sam radje vani.
Baš si super postrojio sjemenčice. Nikle su kao po špagu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
dobro došao natrag!
|
|
![]() |
|
Hvala,hvala Tija!
![]() |
|
![]() |
|
Evo rajcice koje sam posadio u saksiji!
![]() |
|
![]() |
|
Ali tu nije imala dovoljno sunca pa sam je premestio na terasu pored loze da se druze
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ovo bi trebali biti ogledni primjeri sijanja, koja pedantnost, trebalo bi me podučiti o njoj. Bravo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svašta imaš, ali urednost je najuočljivija
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam primetila urednost
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo malo slika cvetanja na poslednjem spratu
ljubicice:
![]() i naravno,hibiskus:
![]() |
|
![]() |
|
i jos malo hibiskusa
![]() ![]() posto se nalaze u zatvorenom prostoru cvetaju tokom cele godine
|
|
![]() |
|
Tija,baka,qioiaa hvala sto me bodrite,ali mislim da to nije nikakva posebna urednost.Samo sam jednim stapom povukao tri brazde u zemlji i onda tu posuo seme. Kao vi iskusni vrtlari ne znate kako je to uradjeno :) :) :)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super su slikice, a hibi ti je predivan, moja tri ni napred ni nazad, nešto očoto ne radim kako treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Matsui dobro nam došao!!!
![]() Uživala sam gledajući tvoje cvijeće i biljke, jer se vidi koliko uživaš u njihovom uzgoju...
Bravo
|
|
![]() |
|
Hvala proljece! Trisa da li drzis hibiskuse unutra ili se nalaze napolju? |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Mogu ti reći, za nekoga tko živi na petom katu, jako impresivno...stvarno imaš lijepih biljaka. Hibiscus je prekrasan...već dugo mislim da si ga nabavim, ali mi se čini da je jako osjetljiv...ili griješim?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Dada,uslovi u kojima se nalaze ovi hibiskusi su na neki nacin idealni.Cele godine imaju temperaturu ne manju od 20 stepeni(a ne prijaju mu temperature ispod 10 i iznad 27,pa se moze reci da je ova idealna),iznad njih se nalazi stakleni svetlarnik te imaju uvek dnevnog svetla kolko god ga ima napolju.Ne napadaju ih nikakve stetocine,vasi i slicne stvari,pa nikada nisam imao problema sa njima.Nekada(a i to je vrlo retko)dolazi do opadanja pupoljaka. A ja se trudim da im ispunim i druge uslove kao sto su ravnomerno zalivanje i vlaznost vazduha sto postizem orosavanjem.Naravno treba mu ponekad promeniti zemlju Znaci sve zavisi od uslova u kojim ces ih drzati.Moram da napomenem da nisam neki veliki strucnjak po pitanju hibiskusa,sve sam uglavnom saznao preko interneta pa to sproveo u praksu
|
|
![]() |
|
volim ovaj "spratovski" vrt
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tija,tvoja podrska mi puno znaci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |