Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Boki - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Boki - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 13:33
Thumbs%20Up Bravo, sve ti je krasno, ali podlošci su mi predivni!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 19:43
bravo Boki, vidiš da je ovako puno ljepše nego gledati radove na mobaču. Japanski vrt, plavi tanjur... a ideja sa tutačima - e nju ti kradem           
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 20:33
Ajme taj japanski vrt je poseban.. jel to 2k stavljen..
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 21:02
boki, radovi su super.  imaš ti toga podosta.  
 za onaj slikan s lošom rasvjetom ti vjerujem. i ja sam imala problema dok nisam skužila kako slikati radove i odlučila: dnevno svjetlo i bez blica.

Na vrh
Boki318 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 47
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Boki318 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 10:22
Da, Gogs, lakse se ovako gledju slikice :)))

Da, japanski vrt sam doradila sa 2k, to je cracle medium, a pukotine sam popunila plavim sjenilom kupljenim za 7 kuna u Offertissimi :) 
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 13:55
Boki, super su ti radovi, šteta što su slike lošije.
Moj favorit je pjat sa plavom salvetom.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 16:12
Originalno poslano od člana Boki318 Boki318 napisao:

Da, Gogs, lakse se ovako gledju slikice :)))

Da, japanski vrt sam doradila sa 2k, to je cracle medium, a pukotine sam popunila plavim sjenilom kupljenim za 7 kuna u Offertissimi :) 

baš sam se pitala tko si to kupuje dekorativnu kozmetiku u Offertisimi. ja si to ni luda nebi stavila na lice, ali vidim da to ima i druge namjene. fantastično!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 16:30
odlično boki,predivni radovi! smile141
Na vrh
Boki318 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Boki318 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 09:53
Evo malo last minute uskršnjih jaja, rađenih u subotu :)

i moj uskrsnji macak, umjesto zeca :)

Na vrh
Boki318 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Boki318 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 09:58
I jedna jednostavna kutija, u kojoj ce biti poklon za jednu 3 mjesećnu gospođicu :)

Nekako mi se cini da je dosta jednostavna... nisam sigurna da li da jos nesto dodam, ili su dovoljno jake boje pa da je i ovako ok?

Inace, jako sam ponosna na tu crvenu boju, jer sam doma imala samo bordo boju, a ne tu "prvu" crvenu. Otkrila sam ako tu bordo boju pomjesam sam narančastom da se dobije jarko crvena :)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:07
jaja su ti odlična,mačak se bas lipo uklopia u sve to,kutija na pucu mi je isto odlična i ja joj nebi nista dodavala
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 10:47

Imeš baš lijepih radova, ja na kutiji nebih ništa dirala, lijepa je i ovako...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 11:50
Kutijica je fenomenalna, molim te ne diraj ništa! I ja se uvijek borim s crvenom, nikako naći "baš onu" nijansu, uvijek su neke bordo ili mutne, hvala na savjetu, dobro će poslužiti! Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Boki318 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Boki318 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 13:11
O, hvala Izzy... Meni su tvoji radovi prekrasni :)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 13:53
smile126   Prekrasno je sve što si nam do sada pokazala
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 15:54
kutiju ne diraj. i meni se sviđa baš ovakva kakva je. a mačak umjesto zeca... genijalno.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 16:01

Jako, jako lijepo. Savjet za crvenu - moram zapamtiti. Thumbs%20Up
ANĐELKA
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 16:53
Ne diraj kutiju jer to je to, jajca su ti dosad neviđeni motivi na forumu, a mačak - tu nemam komentara. Pa nisam ni vidjela da je itko stavio sliku pravog zeca ili malo pile a ti odmah u glavu - super    
Na vrh
Boki318 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Boki318 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 08:42
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Ne diraj kutiju jer to je to, jajca su ti dosad neviđeni motivi na forumu, a mačak - tu nemam komentara. Pa nisam ni vidjela da je itko stavio sliku pravog zeca ili malo pile a ti odmah u glavu - super    

Samo da ne ispadne da sam ja macka tjerala da pozira, kad smo namjestili stol on je skocio gore i njusio jaja... izgleda da mu se jako svijda moj decoupage :))
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 15:19
Originalno poslano od člana Boki318 Boki318 napisao:

Samo da ne ispadne da sam ja macka tjerala da pozira, kad smo namjestili stol on je skocio gore i njusio jaja... izgleda da mu se jako svijda moj decoupage :))

ma briga njega za decoupage.... snifa ljepilo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.