Boki - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, sve ti je krasno, ali podlošci su mi predivni!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo Boki, vidiš da je ovako puno ljepše nego gledati radove na mobaču. Japanski vrt, plavi tanjur... a ideja sa tutačima - e nju ti kradem
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme taj japanski vrt je poseban.. jel to 2k stavljen..
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boki, radovi su super. imaš ti toga podosta.
za onaj slikan s lošom rasvjetom ti vjerujem. i ja sam imala problema dok nisam skužila kako slikati radove i odlučila: dnevno svjetlo i bez blica.
|
|
Boki318
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, Gogs, lakse se ovako gledju slikice :)))
Da, japanski vrt sam doradila sa 2k, to je cracle medium, a pukotine sam popunila plavim sjenilom kupljenim za 7 kuna u Offertissimi :) |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boki, super su ti radovi, šteta što su slike lošije.
Moj favorit je pjat sa plavom salvetom.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam se pitala tko si to kupuje dekorativnu kozmetiku u Offertisimi. ja si to ni luda nebi stavila na lice, ali vidim da to ima i druge namjene. fantastično!!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično boki,predivni radovi!
|
|
Boki318
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo last minute uskršnjih jaja, rađenih u subotu :)
i moj uskrsnji macak, umjesto zeca :) |
|
Boki318
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I jedna jednostavna kutija, u kojoj ce biti poklon za jednu 3 mjesećnu gospođicu :)
Nekako mi se cini da je dosta jednostavna... nisam sigurna da li da jos nesto dodam, ili su dovoljno jake boje pa da je i ovako ok? Inace, jako sam ponosna na tu crvenu boju, jer sam doma imala samo bordo boju, a ne tu "prvu" crvenu. Otkrila sam ako tu bordo boju pomjesam sam narančastom da se dobije jarko crvena :) |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaja su ti odlična,mačak se bas lipo uklopia u sve to,kutija na pucu mi je isto odlična i ja joj nebi nista dodavala
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imeš baš lijepih radova, ja na kutiji nebih ništa dirala, lijepa je i ovako... |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica je fenomenalna, molim te ne diraj ništa! I ja se uvijek borim s crvenom, nikako naći "baš onu" nijansu, uvijek su neke bordo ili mutne, hvala na savjetu, dobro će poslužiti!
|
|
Boki318
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, hvala Izzy... Meni su tvoji radovi prekrasni :)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je sve što si nam do sada pokazala
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutiju ne diraj. i meni se sviđa baš ovakva kakva je. a mačak umjesto zeca... genijalno.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepo. Savjet za crvenu - moram zapamtiti.
|
|
ANĐELKA
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne diraj kutiju jer to je to, jajca su ti dosad neviđeni motivi na forumu, a mačak - tu nemam komentara. Pa nisam ni vidjela da je itko stavio sliku pravog zeca ili malo pile a ti odmah u glavu - super
|
|
Boki318
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ne ispadne da sam ja macka tjerala da pozira, kad smo namjestili stol on je skocio gore i njusio jaja... izgleda da mu se jako svijda moj decoupage :)) |
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma briga njega za decoupage.... snifa ljepilo
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |