Bihać u BiH---Sokolac |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ta klima je slična klimi koja me čeka u Fužinama, ali ipak ona tri stupnja prosječne temperature niža od vaše u Bihaću nedaju da se biljke razvijaju kao kod vas. Dobro kod mene je visina 700m, ma katastrofa nigdje mraza tamo sada ujutro stružu led sa šajbe. A doće zatoplenje vi ćete se kuhati a ja guštati.
Hvala na lijepim informacijama, po uzoru na tebe i ja sam o Fužinama nešto stavila. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan grad,a lijepo je i ovo mjesto sa kulom tu negdje živiš jali se na slikama vidi tvoja kuća,ti si dokaz da je bihać divan grad sa divnim ljudima
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako sam blizu samo malo u visini i presretna sam a tek sad ova priroda -hajde Inaja dolazi bolan da vidiš ovu ljepotu od mog grada bebe ćemo svi čuvati
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho ovo je fantazija!!! Sa ovom starom kulom si me podsjetila na grad gdje sam ja odrastala...
|
|
inaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da će me uskoro put nanjeti tamo mada je malo teško dug je to put za moje mališane a znaš sad sam se sjetila moj muž ima prijatelja čija je žena iz bihaća znam samo da se zove senada ali je pokrivena ali ono skroz neznam jel ti to poznato iako je bihać veliki ali čini mi se da je ona iz okoline .oni su se upoznali preko interneta i uzeli se neznam jesu li se dva puta vidjeli u živo.
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inaja mogu predpostaviti o kome se ovdje radi -pitaj Senada da li je žena od tog njegovog prijatelja sa ozimica
|
|
inaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e baš hoću mislim da jeste ona je bila upisala fakultet i napustila astari joj radi negdje vani
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne ispadne da sam kod NIhe samo jela i gledala u Sadika i žiccala kaktuse, evo što je moje oko zabilježilo u ovom lijepom gradu, na Uni, koji me podsjeća na naš Karlovac.
Džamija ima nekoliko, a ova je blizu nihine kuće
iz koje se također na brdu vidi i stari grad
Rijeka Una daje gradu posebno obilježje, predivne je zelene boje
Žute perunike rastu uz samu vodu
Prekrasna stjena, s cvijećem i vodopadima usred jednog kafića
Tu kraj nas jedno predivno- jako atraktivno stabalce
Centar grada pun je cvijeća
i kulturnih spomenika
Centar i glavni trg
Još uvijek u centru super uređeno mjesto s tribinom, gdje se održavaju koncerti i slična događanja
I na kraju prekrasan spomenik u parku "Devojka sa Une"
Grad me se dojmio - jako je europski, žao mi je što nismo imali više vremena za razgledavanje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Triša -ja i mislim da je stvarno moj grad dostigao onu ljepotu za kojom su moji građani grada Bihaća željeli -ali ovo je samo 1 mali dio što si vidjela dr. put će biti više
|
|
inaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da zaista je lijeponiho pitala sam seada za onu mu od jarana ženu izgleda da jeste to to na šta ti misliš
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto baš mi je drago da ste se i vas dvije konačno našle i upoznale...
Triša hvala ti za ove lijepe slike.
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da samo znaš kako je meni drago -poslije svega otišla sam i dobro se najela
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepog li grada. Bravo za slike, rezglednice i opise Niho a Triša je još dodala i sad zbilja imamo sliku koliko je to lijep grad.
|
|
Nena79
Pustio korijenje Pridružen: 25 Svibanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho ne samo da si ti divna osoba već i grad u kome živiš me je fascinirao...Tako netaknuta priroda...retko se to viđa...Ne znam šta bih izdvojila sa tih slika jer je sve prelepo...Ponekad bih volela da živim u takvoj prirodi mada volim i svoj Beograd...
Veliki pozdrav i tebi i Bihaću |
|
Ne idite utabanim putem...Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag...
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho, krasne slike . Uvijek mi je drago vidjeti lijepi grad, koji je još k tome moderno uređen, ali nisu zanemarene starine, a okoliš tako uredan.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Davno sam prolazila kroz Bihac,i hvala sto si me podsetila na ovako divne predele
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U avgustu bi trebali ici s mnom u Bosnu moji prijatelji iz Bergama,koji bi volili upoznati Bosnu i Hercegovinu i vidjeti njene ljepote ...ako me put navede u tvoje krajeve obavezno cu navratiti ovdje jer bas je lijepo..moram priznati da nisam nikad bila u Bihacu!! Ako nisi protiv, javit cu ti se samo da te pozdravim i licno upoznam ...!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
UNA napokon..Nacionalni perk prirode... evo nekoliko snimaka te Une i njene vode.... . . . |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.
. . |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |