Moji prvi radovi |
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Korisnik | |
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepi radovi !!! Kako obozhavam magnoliju, izdvojila bih uradtke sa tom salvetom kao favorite:)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Angel
Upravo klijam Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Bit će još radova, a posebno me veseli starinska komoda koja čeka svoj make over!
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure, pomagajte!
Kupila sam jučer u NB-u krakle koji mi je tamo teta preporučila (Folia, fantastic color, krackelierlack). Sva sretna, rekoh da i ja probam - nanesem tamnu boju, čekam da se osuši, stavim krackle i poslije svijetlu boju. Očekivala sam pukotine, ali lak - NI DA BI! Ni jedne jedine pukotine. Uputstva sam slijedila, ali tko zna možda sam ipak negdje fulala?!?!
Ima li tko iskustva s ovim proizvođačem?
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tak krakle ne valja niš...barem ja s njim nisam uopće bila zadovoljna...probala sam marabu i on je super, a i od hobby line je dobar....
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A prvo sam uzela Marabu, jer ima takvo i ljepilo i onda veli ženskica, probajte ovo... i ja probala...
Znači postupak je ipak dobar, al je boja šit?
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đurđice su dobile novu vazicu (bačvica za gemište)
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ide to tebi, ide!!
|
|
ANĐELKA
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaza je prekrasna! bravo!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uspjela si me zbuniti sa bačvicom!!! Tek kad sam je bolje pogledala shvatila sam koja je to čaša. Jesam li u pravu?
Predivna je! |
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Angel, pa ti si maherica..molim poduku kako si ovo napravila, stvarno mi je super, platim poduku salvetama..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vaza je prekrasna..i ja bi poduku.
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Bačvica je čisti mix isprobavanja, za mene još novih tehnika. Malo onog kraklea koji očito nije baš najbolji,malo salvetica, malo boje za staklo, nanesene spužvicom. A najljepše je ono - u vazici.
Andrea01- to bi ti bila Gemištarka
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za gemištarku!!! Baš se meni jučer malo okrhnul vrč za pivo!
I pospremila ga naravno za renoviranje!!! A vidi ti Vilavite kak je lukava!!! A da ona to ne koristi i kod mene možda! Savjeti za salvete!!! |
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra finta - sad ću ja biti dobra i drugi put na kavi bum joj donesla njenu gemištarku! Lukavica - i savjet i konkretan primjer! Vilavita,
|
|
Rada-kovo
Novo sjeme Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su čisti mraaak, kad gledam sve ove radove, dođe mi da odmah otrčim po bojice i kistiće, pa iskoristim salvete koje bi trebala darovati prijateljici. Ali, ipak ću ih njoj odnijeti (ma ne mogu biti baš takva da joj ih otmem), a tebe pitam kada će biti prodajna izložba ????? |
|
Rada-kovo
Novo sjeme Pridružen: 23 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam si ponosna na tebe, volim te |
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Rado ()
tebe čeka moj slijedeći rad (onaj pimplavi, pa treba malo čekati)
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaza ti je jako lijepa
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Angel, učim od većih frajerica od mene pa eto i ti nauči od mene....Haha ..ma ja samo hoću ispasti veeelika faca, ja kao lukava..ali vidiš li ti da mi na kavi više dekupablablažiramo nego kaj pijemo tu kavicu, spajamo ugodno s korisnim..
A dobro, gdje je moja gemištarka?..
Andrea01, instruktorice moja..
Rada-kovo dobro nam došla!
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
Angel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam napravila najgluplju stvar I uopće mi nije jasno kak mi je Pala na pamet ideja da sušenje laka ubrzam fenom?!?!?! Kuglice su ispale prelijepe, polakirala sam ih I stvarno su mi ispale Mrak. I onda sam ih zapalila s fenom L L L Prije: Poslije: Pretpostavljam da pomoći više nema
Sad znamo da se to ne smije.... |
|
Odgovori | Stranica <1234 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |