Tockica |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jastučići su prelijepi, super odabran motiv uz garnituru a i tanjur s lavandom so cute, dođe mi da ga pomirišim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
jastučići su prekrasni...i tanjur na lavandu jako zgodan...
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
starno su jastučići medeni... prekrasni su!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jastučići su stvarno ...napravljeni kako treba...Cijela garnitura je živnula od njih...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zdjelice su slatke ali jastučići ........
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tockica evo ja sam ti stavila slikice..radovi su ti stvarno prekrasni,jako uredni,sa preljepim motivima
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Točkice, tanjurić je jako lijep možeš li staviti i ostale slike na isti način
|
|
![]() |
|
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Nemam pojma
stavila sam u album cvijet forum sve...
Staviti cu na dva nacina.
Sorry
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
a gdje su jastučići?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepo,škrinjica,zdjela...i raspucavanje ti je ispalo super,ni previše ni premalo
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
jako mi je ovo lijepo, tocno u mom stilu...cvijeceeeeee
jako jako jako niceeeeeeeee :))) |
|
![]() |
|
Točkice dobrodošla i od mene. Nažalost ne vidim niti jedan tvoj rad nije do tebe nego mi ne prikazuje ništa od imageshack-a. Lijepo ti druženje želim s cijelom ekipom teta salveta
|
|
![]() |
|
Hello svima
![]() evo mene s nekim novim radovima.
Znam, znam da sam vec dosadna s istim motivima salveta ali to sam radila mojoj frendici koja je bas taj motiv izabrala.
![]() Moje frendice su se odusevile decoupagom i vjerujem da cemo uskoro imati neke nove clanice naseg lijepog foruma.
Zelim Vam ugodno ljeto i aktivan odmor.
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
http://img301.imageshack.us/i/dsc02009e.jpg/
ova stolica mi je mrak..imami ja takvu samo od bijelog bora pa si mi dala ideju...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Točkica , dobro nam došla i dugo se družila s nama. Inače radovi su ti super i samo tako nastavi. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Dobro nam došla Točkica!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |