Molim za pomoć |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo ja ti dajem savjet za ruže,postoje minijaturne ruže.Ne znam koju boju ti voliš ali ja imam te mini,kad procvjetaju su žute a sto su starije postaju sve ružičastije.Od tih ružica možeš napraviti malu ogradicu,ja bi ti dao samo ne znam kako se razmnožavaju,ako ti znaš,tu sam. Evo ovake su te ruže promješane sa nevenom |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niika89 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto pa da počnem...imam jedan jako veliki problem, htjela bi sama urediti prostor koji je dosta velik...naime on se sastoji od dva djela...prvi koji se nalazi ispred kuće (nažalost nemam tu sliku al ćim budem u prilici stavit ću ju)ugl. tu bih htjela da bude prostor koji će mamiti poglede prolaznika, al neznam šta i kako ukombinirat, neizmjerno volim ruže i želja mi ih je imat al neznam kako da skombiniram da bude skladno s drugim cvijećem i kojim s obzirom da su ruže dosta velike a i ne samo zato nemam pojma šta paše
![]() p.s evo slikica 1. pogled s ceste, pokraj kuće i u daljinu 2. pogled od ulaznih vrata kuće prema onom drugom djelu prostora koji sam spomenula 3. "Drugi prostor" p.s nadam se da će vam ove slike bar malo pomoći.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |