Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim za pomoć
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Molim za pomoć

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 11:21

Evo ja ti dajem savjet za ruže,postoje minijaturne ruže.Ne znam koju boju ti voliš ali ja imam te mini,kad procvjetaju su žute a sto su starije postaju sve ružičastije.Od tih ružica možeš napraviti malu ogradicu,ja bi ti dao samo ne znam kako se razmnožavaju,ako ti znaš,tu sam.

Evo ovake su te ruže promješane sa nevenom
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niika89 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niika89 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 10:58
eto pa da počnem...imam jedan jako veliki problem, htjela bi sama urediti prostor koji je dosta velik...naime on se sastoji od dva djela...prvi koji se nalazi ispred kuće (nažalost nemam tu sliku al ćim budem u prilici stavit ću ju)ugl. tu bih htjela da bude prostor koji će mamiti poglede prolaznika, al neznam šta i kako ukombinirat, neizmjerno volim ruže i želja mi ih je imat al neznam kako da skombiniram da bude skladno s drugim cvijećem i kojim s obzirom da su ruže dosta velike a i ne samo zato nemam pojma šta paše
p.s evo slikica
1. pogled s ceste, pokraj kuće i u daljinu

2. pogled od ulaznih vrata kuće prema onom drugom djelu prostora koji sam spomenula

3. "Drugi prostor"

p.s nadam se da će vam ove slike bar malo pomoći....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.