TaTjana43, lijepo traži |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti TeaK! Živim u H. Zagorju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TaTjana poslala sam ti danas japansku dunju. bolje joj je da se primi jer sam se sva preznojila dok sam je izvadila iz zemlje. da ti nisam obećala odustala bi ... čekaj i javi kad stigne.
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti Anastazija unaprijed od srca! znaš da ću ti javiti.naravno i na trudu i obećanju.
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[biljčice koje bih željela imati,a nažalost ih još uvijek nisam nabavila:
-- meksička truba
- koraljni grah - indijski slak -- lupinuse - srdašca - penstemoni - ljetni ukrasni luk - sunovrati - tritoma - - kamelija - cana - cala - kineski jorgovan - rodendron - afrički ljiljan-( ako je onaj naš domaći, bijeli mi je poslala maslačak) - pijetlova krijesta - irise(imam samo žuti i ljubičasti)- poslala Željka - sedum - različite vrste i boje tulipana - plumbago - krumpirov grm - vrtni hibiskus- poslala maslačak( al ne znam boju) - dragoljub - ruže stablašice - bugenviliju - kukurijek
- koraljnu zvončiku
- orijentalni mak
- hortenziju
|
|
sanja30
Već proklijao Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam rozi lupinus, ako te zanimaju sjemenke. za dragoljub moram pogledati ako mi je što ostalo...
ovo drugo nažalost nemam
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dosta sjemenki sam već podjelila, ali će se naći još malo pjetlove krijeste roze boje za tebe. imam kuplenog sjemena mirisne grahorice, pa ako želiš mogu ga podjeliti sa tobom (možda se nalazi na tvom spisku,ali pod nekim drugim nazivom za koji ja neznam). javi mi se na pp
ovo su grahorice |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta je ovo?
-- meksička truba - koraljni grah - indijski slak |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, voljela bih osim osnovnog popisa(što bih željela imati, a nažalost nemam) voljela nabaviti batat(vrstu krumpira)
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragi moji, evo me nakon dužeg perioda i na ovim stranicama. ako nije problem voljela bih imati:
kineski šaš krumpirka batat različite vrste perunika, ljiljana, graničica, tulipana kameleon hoste pampasicu cannu rudbekiju cleome gazanije waigela phloxići uskoro ću imati reznice ruža, ukrasnog suncokreta, puzavice, ukrasni slak, dragoljub.... |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ti nema smisla sada saditi gazanije jer ti neće preživjeti zimu. Ako hoćeš sjeme gazanija, to imam
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga. nekak sam si mislila da je za biljčice prekasno. |
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti mogu dati phloxiće na proljeće.
Kao i karanfila. I tritome. Imam i bršljan sitni zeleni za kamenjare i zidove. |
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala mila od srca! |
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cala imam...tako da će biti na proljeće...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ti poslati cannu ( žuto-narančastu ), iris ( plavi ) i sjeme cleome ( rozo-bijele ).
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala dragi moji Antune i Matildo od srca! adresu imate?
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam
|
|
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Tatjana...čim prestane ova kiša ja se bacam na otkopavanje mojih lukovica tulipana i šaljem ih k tebi!!!
|
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene će biti lukovica viška crvene cane...mislim da će biti i cameleona, mogu razdjeliti zelenu hostu (ostale su tek ove godine posađene i još su male), mislim da imam sjeme carskog oka - to moram provjeriti, imam i sjeme cleome..krumpirka možemo opet probati zapelcati
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo cure čitam što vi Tatjani šaljete pa se ja bilježim za sljedeće sa liste: - djevojačko oko, carsko oko, penstemon barbatus, rudbeckie i lab-lab Adresu imam............
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |