Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vatreni trn - Pyrachanta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vatreni trn - Pyrachanta

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 09:32
Admine, po tvom avataru se vidi da tebi trnje ( bodlje) ne predstavljaju nikakav problem Wink.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 00:30
znam ... znam... ima trnje što jako bode..

ali trnje daje lekciju koja se brzo ne zaboravlja i sam sam proletio jednom ili dva puta kao klinac... i još se sjecam... nema trcanja i naglog skretanja pokraj vatrenog trna
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 00:15
Dobra je ona i dekorativna ali pazite imate malog klinca ...
Rijeka

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 23:03
obožavam ovu biljku, i nevjerojatno da je ova tema ostala tako ne zapažena. Imali smo je kao klinci na sredini vrta. ogroman grm oblikovan u kuglu sa narančastim bobicama.

vidio sam ovu biljku gdje se koristi kao živa ograda. i stvaro me se dojmila i vec duže vremena razmišljam da kopiram ideju i napravi isto takvu ogradu oko kuce
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 22:58
Da malo oživim temu...
Baca mladice okolo, ne puno ali se da naći. Imam i žute boje, makar mi je teško krotiti one velike, za čas narastu a ozljeda uvijek imam kad ga krotim, baš je vatreni!
Rijeka

Na vrh
Sunburst View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunburst Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 08:05
jel zna netko kako se razmnožava?
Na vrh
v e s n a View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v e s n a Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 21:34
Izgleda tako moćno , sviđa mi se  .Razmislit ću  o njemu.Slika je krasna  .Pozdrav Thumbs%20Up
melody - dubrovnik
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 13:27
Zimzeleni grm, grane s oštrim bodljama.
Listovi sitni, kožasti.
Cvate u proljeće - cvjetovi brojni, sitni, bijeli.
Iz cvjetova se razvijaju najprije zelene bobice koje krajem ljeta poprimaju tamno crvenu, narančastu ili žutu boju.
Bobice ostaju dugo na granama, i zimi, pa će obogatiti vrt u doba kada u njemu nema puno boja.
Brzo raste, dobro podnosi sušu. Najpovoljniji je sunčani položaj, ali može i polusjena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.