monna-1 - decoupage |
Odgovori | Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Stefkaja, lula.!!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
brani
Već proklijao Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna, šta reći, oduševila si me zimskim bocama.Čestitam!!!!!!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, brani!
Još jedna blagdanska boca, sa zlatnim frostijem i romantičnim slikicama (sa svake strane je drugačija slika)....
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepa boca..prekrasna..i ova pozadina...sve u blagdanskom duhu..
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna boca, gdje si kupila zlatni frosti?
|
|
ANĐELKA
|
|
ancii
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna blagdnaska boca!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boca je prekrasna!!! Da li je to print ili salveta?
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i puse svima
@anđelka, mislim da je frosty iz chemaca, poslala mi kolegica.
@ proljeće, to je print.
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna boca,tako romantična kao i sve drugo,a u bocu bi dobro došao čokoladni liker.čim sam je vidjela odmah sam pomislila na čokoladu! |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boce su posebne, ali sam na nekom drugom mjestu vidjela koje mi se još više sviđaju, sutra ću ih potražiti na drugoj tvojoj galeriji, sada više nemam vremena ,ali ću drugi put napisati koje su.laku noć
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mmmmmm, kako je romantična i baš kao da priziva neki punč ili čokoladni liker i tanjur vanili kifleka ...šalu na stranu, predivna je boca, a ovi printevi doista bude nostalgiju...neću pisati o izvedbi, jer je savršena kao i kod svih tvojih radova
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna boca.Kakvu ti imaš maštu ,Svaki tvoj rad me oduševljava
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam te stigla ni pozdraviti u ovoj galeriji... ma tko bi tebe uostalom polovio s tolikom količinom kreative energije i mašte i spretnih prstića s kojima sve to realiziraš. čega god se uhvatiš radiš to kao da si se rodila s tim. i jesi! to se ne može naučiti, ili imaš ili nemaš! a ti definitivno imaš.
zato mi je uvijek neizmjeran gušt pregledati tvoje radove!
nisam nešto luda za blagdanima ali ove tvoje boce su tak lijepe da se zapitam zašto!?
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage cure!!
@ mare-n. izgleda da ima nešto u tim slavonskim vjetrovima kad zapušu, pa te lupi inspiracija
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morat ću češće u Slavoniju
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy ode u Slavoniju pa je lupi inspiracija, Mare u Slavoniji pa je inspiracija lupa svaki cas... a koliko sam skuzila i ti si u Slavoniji i bome ti inspiracija ne prestaje nadolaziti... kao Slavonka, od setoljeca sedmog, osjecam se bome malo zakinuta... bar u posljednje vrijeme... u koji red da stanem... ili gdje da se preselim???
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da mi jednom organiziramo kavicu negdje u Slavoniji?Pa da nas kolektivno lupi inspiracija.... |
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eee i ja slavonka....samo ne znam sta da me lupi...inspiracija.....hahahahha |
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako primavera kaže...baš mami da se napuni nekim punčem ili recimo dobro rashlađenim čokoladnim likerom... obožavam igru konturnom pastom.. to mi je fantazija, a kako si sigurno i sama kod mene primejtila, volim se igrati točkicama, savršeno se mogu iskombinirati i jako lijep efekt stvaraju... još kada se ovako spoje kao kod tebe sa zlatnim frostijem... milina...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa curama,ova boca mi baš izgleda kao boca za čokoladni liker.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |