moj dekupaž |
Odgovori | Stranica <1234 27> |
Korisnik | |
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
File, dobrodošla! Imaš lijepe radove, anđelćići su mi baš slatki!!
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odusevljena sam viđenim,preprekrasni radovi
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za danas je dosta mojih slika,ostalo sutra ,i da znate ja sam samo početnik ,kome je eto drago da sam Vam se napokon priključila
|
|
file
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaćo hvala ti na pohvalama.Ja se iz dana u dan divim tvojim radovima!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla file radovi su ti jako lijepi i ne izgledaju početnički.
Posebno mi se sviđa anđeo kojeg je i Božica izdvojila
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
File, dobro došla , inaš puno jako lijepih radova, posebno mi se sviđaju škrinjice i onaj isti anđelčić kojeg su spomenule Božica i Mare
|
|
ANĐELKA
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla file i ostani dugo s nama.
Radovi su ti lijepi, svaka čast na idejama, a anđelek na slički je poseban. |
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!aimaš jako lijepe radove,posebno su me oduševile kutije.
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj...prvo dobro nam došla...meni drago što si došla... Anđeleki prekrasni, sviđa mi se ona kutija s anđelom i ovaj na gipsanom odljevku...koji je pretpostavljam dobro iskorišteni poklopac neke ambalaže ili se varam...
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla !
jako mi se sviđaju ovi tvoji početnički radovi koji uopće ne izgledaju početnički. sve je jako lijepo skombinirano i savršeno uredno... bravo i samo daj još.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
file dobro došla! radovi su prekrasni,meni su posebno dragi anđeli i raspjevani snjegovići.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |