Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nichll =) nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

nichll =) nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 10:23
nema veze...imaš kakvog sobnog cvijeća?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
martina1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 409
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 11:03
hoćeš reznicu oleandera (rozoga), nemam sjeme???????

Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 11:23
ne znam nisam baš imala sreće sa reznicama...a ubaci jednu u paket kad budeš slala...možda se primi....englezica za tebe spremna....
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 13:09
imam kalanchou, crvenu i lila i one se lako zapelcaju, Chlorophytum je izbacio mladog, mislim da ima i koji mladi biberovac...to ću vidjeti preko vikenda, ostalo je manje više sve zapelcano ove godine
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 13:34
može biberovac ako imaš.....ono dvoje imam....
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 14:22
može 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 16:20
imam sjemena cinije...ako kog zanima....
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 12:20
imam kalanchou...
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 19:10
molim te zabilježi me za kanu, kalu i likstiće ljubica. adresu šaljem na pp.
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 21:36
može...ljubice su već slabe....ali bit će koji listić...
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 11:23
molim te kalanhou, adresa je na pp
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 12:30
može.....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 15:08
pregledaj moje slike,nemam galeriju,morađ se snaći da sve vidiš
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 10:24
želim se zahvaliti svima koji su mi poslali paketiće, i onima koji će tek poslati...a žlim se ispričati onima kojima još nisam poslala obećane pakete jer sam obrisala pm   
te tako ostala bez adresa spisa željenog cvijeća...molim vas da mi pošaljete na pm svoje adrese i spisak cvijeća...hvala vam na razumjevanju....
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 10:23
evo ako netko želim imam za ponuditi pampas travu...
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 18:50
zamolila bih te za kaktuse,aloje, kane i pampasicu.ja ti imam samo par kaktusića koje ti mogu poslati.pošalji adresu na pp.

pozdrav!Tongue   
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2009 u 13:07
kaktusi, kana i pampasica u ponedjeljak putuju....pozzz
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 21:10
na žalost još mi ništa nije došlo.mislim da su ga izgubili.Cry
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 21:41
ma nema frke......još ćemo malo pričekati...ako ne dođe.....poslat ćemo ponovo....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 21:04
Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

također bi htjela imati amarilise....
ako netko ima viška trajnica za kamenjar, kod mene ima mjesta.....
a ponuditi vam mogu puzajući karanfil tamno crveni...ima pelcera...višegodišnja je biljka...

Ja imam amarilise u više boja pa možemo razmjeniti biljke.
Karanfile sam pokušala zasaditi već sada pa neznam hoće li mi uspjeti ( dobila pelcere jesenas), stavila ih na balkon u velike vaze, valjda će se puzati..Neznam ako će preživjeti.. Isto tako, amarilisi su mi ostali vani, u zemlji su bili ali neznam ako su preživjeli, čini mi se da jesu, vidjet ćemo kada malo zatopli... Ja sam raspoložena za zamjenu a ti ako nisi riješila javi mi se na privatnu poruku.. Ja sam iz Rijeke, a ti? Pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.