nichll =) nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema veze...imaš kakvog sobnog cvijeća?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
hoćeš reznicu oleandera (rozoga), nemam sjeme???????
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ne znam nisam baš imala sreće sa reznicama...a ubaci jednu u paket kad budeš slala...možda se primi....englezica za tebe spremna....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam kalanchou, crvenu i lila i one se lako zapelcaju, Chlorophytum je izbacio mladog, mislim da ima i koji mladi biberovac...to ću vidjeti preko vikenda, ostalo je manje više sve zapelcano ove godine
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
može biberovac ako imaš.....ono dvoje imam....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
može
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
imam sjemena cinije...ako kog zanima....
|
|
![]() |
|
imam kalanchou...
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
molim te zabilježi me za kanu, kalu i likstiće ljubica. adresu šaljem na pp.
|
|
![]() |
|
može...ljubice su već slabe....ali bit će koji listić...
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
molim te kalanhou, adresa je na pp
|
|
![]() |
|
može.....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pregledaj moje slike,nemam galeriju,morađ se snaći da sve vidiš
![]() |
|
![]() |
|
želim se zahvaliti svima koji su mi poslali paketiće, i onima koji će tek poslati...a žlim se ispričati onima kojima još nisam poslala obećane pakete jer sam obrisala pm
te tako ostala bez adresa spisa željenog cvijeća...molim vas da mi pošaljete na pm svoje adrese i spisak cvijeća...hvala vam na razumjevanju.... |
|
![]() |
|
evo ako netko želim imam za ponuditi pampas travu...
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
zamolila bih te za kaktuse,aloje, kane i pampasicu.ja ti imam samo par kaktusića koje ti mogu poslati.pošalji adresu na pp.
pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
kaktusi, kana i pampasica u ponedjeljak putuju....pozzz
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
na žalost još mi ništa nije došlo.mislim da su ga izgubili.
![]() |
|
![]() |
|
ma nema frke......još ćemo malo pričekati...ako ne dođe.....poslat ćemo ponovo....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ja imam amarilise u više boja pa možemo razmjeniti biljke. Karanfile sam pokušala zasaditi već sada pa neznam hoće li mi uspjeti ( dobila pelcere jesenas), stavila ih na balkon u velike vaze, valjda će se puzati..Neznam ako će preživjeti.. Isto tako, amarilisi su mi ostali vani, u zemlji su bili ali neznam ako su preživjeli, čini mi se da jesu, vidjet ćemo kada malo zatopli... Ja sam raspoložena za zamjenu a ti ako nisi riješila javi mi se na privatnu poruku.. Ja sam iz Rijeke, a ti? Pozdrav! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |