umjeni nokti..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja hoću takve nokte!!!divno,divno i divno!!!preeeedivne pahuljice!da li ih sama oslikavaš ili su naljepnice.nema veze,ja sam se zaljubila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
hvala ti...pahuljice su oslikane pomoću pečata....
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Vidim da je rasprava o noktima pa se i ja idem malo priključiti. Ja sam isto imala loše nokte i rjetko kad bi ih mogla pustiti da izrastu jer su pucali i onda sam svoje odlučila izgelirati i sada sam jako zadovoljna. A na nadopunu idem ovisno o tome kako su izdržali,ali otprilike svakih pet tjedana(rekord sam imala sa osam i pol tjedana). I ja sad mogu sve raditi i po zemlji čačkati i uvijek imam uredne nokte za 120kn mjesečno. Upravo sam jučer bila na sređivanju i sad imam božićne sa zlatnim šljokicama.
A tebi nichll=) svaka čast posao radiš odlično koliko se može vidjeti sa slike,ali ovi zimski su mi stvarno odlični.
Slikaj još pa nam pokaži.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Hvala vam....IVANA-MIA daj slikaj svoje i slobodno stavi na moju temu...možda ih mogu iskorisiti kao novu ideju....hehehe |
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Nema problema, slikam pa stavim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlični nokti!!! |
|
![]() |
|
hvala....evo još jednih mojih...
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, kaj nisam komentirala pahuljice?! Preprepredivno napravljeno, pahuljasto, uredno i jako mi se sviđa način na koji je plavi prijelaz napravljen...
Zlatne točkice su zgodne, svašta se njima da diskretno ukrasiti, ali mi ovi zadnji nokti izgledaju kao francuska manikura ukoso, nikako se oteti tom dojmu zbog te bijele boje... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
tek sam sad otkrila ovu tvoju galeriju. Predivni nokti! Posebno su mi zapeli za oko ono zimski sa pahuljicama! Odlično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala vam...zadnji i jesu kosa francuska.....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prekrasno.......ovo bih i ja voljela imati
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovi s pahuljicama su mi najsladi... odlicno izgledaju... i ja sam se u njih zaljubila...hocu takveeee!!!
|
|
![]() |
|
jako lijepi nokti i super je kosa francuska.ali i moj favorit su pahuljice
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam...evo jedni "ludi"
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuuuuu, ovi su stvarno otkačeni! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Ovo je stvarno predivno.Hoćemo još slika!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam...evo nešto novo....
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo za nokte,predivni su.Ja radim samo sebi i kćeri.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |