Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1234 55> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slavica veliki pozdrav i dobro nam dosla..reci cu samo jedno,ja sam ODUSEVLJENAAAAAAAAAAAA
slavica na photobucketu namjestis velicinu na 640×480,i ne trebas mijenjat,tj. povecavat ili smanjivat,svaka slika ce ti se usnimit u toj velicini,a upravo ta se preporuca na forumu.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kaća.Ti si mi učitelj.sate sam provela na Tvojim stranicama.Večeras me je nešto zezalo oko slika ali bit će bolje,nadam se. Puno mi znači Tvoja podrška! Hvala ti!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla slavice!
ne znam zašto bi bili kritični prema tebi. radovi su ti superrrrrrrrrr!!! i ja sam učila iz ovog foruma, ali i s drugih stranica, kupila najosnovnije stvari i tako započela. ma najbolja radionica je ovaj forum!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala More! Imaš pravo,ovaj forum je najbolja radionica a imamo i najbolje učitalje! I Tvoje radoove sam dobro ispregledala,divni su a od svega najviše su me oduševili onaj minijaturni stolić s klupicama. Preslatko!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla
radovi su ti odlični a ja osobno bih izdvojila onaj etui,samo tako naprijed
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, ali ovaj prozorčić me oduševio!
|
|
ANĐELKA
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako puno radova,a svi tako lijepi...ne mogu niš posebno izdvojiti,jedva čekam nove radove.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e pa dobro nam došla.....vidim da nisi početnik i da već imaš puno ljiepih radova......veselim se tvojim novim radovima
mene zanimaju one figurice..........sama si ih radila?
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala mare-nostrum.. tamo negdje ispod mojih lutkica sam stavila objašnje nje rada...inspiriralo me je to što sam u nekom časopisu vidjela primjer što se sve i kakve sve figurice se mogu napraviti od plastičnih jaja..to je bilo oko uskrsa pa sam prvo radila pile, zeku i onda mi je palo na pamet da pokušam napraviti lutku pa sam silikonom ljepila veliko jaje za donji dio tijela,malo za gornji dio,glave sam sama radila od glinamola tako da baš i nije svaka za natjecanje za mis ali su orginal moj rad.sitne detaljiće kao cvjetiće radila sam od fimo mase a šeširiće od vune, konca koje sam ljepila na podlogu od kartona,haljinice su ostatci kojekakvih krpica. planiram ih pojedinačno prikazati da se bolje vide.puno mojih radova je promjenilo vlasnika a da ih nisam slikala ali moje lutke su moja ljubav i njih čuvam eventualno napravim koju za prijatelje
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A Slavice draga neznam zašto se nisi prije odlučila staviti ovako prekrasne radove koji ti mogu biti samo na čast. predivno radiš, prekrasno kombiniraš....nemam drugih riječi nego samo pohvale. Dobro nam došla.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobro nam došla draga Slavice ....nekoliko puta sam pregledala sve radove koje si nam pokazala i mogu samo jedno reći: jednostavno sam oooooooooduševljenaaaa.... prekrasni su svi od reda, teško mi je izdvojiti bilo što, ali moram spomenuti izvanredne lutkice, posebno zbog domišljatosti kojom si na tako kreativan način napravila prave male umjetničke minijature ....decoupage radovi su jednako tako fantastični, a posebno mi se dopadaju oni s religioznim motivima jer ih kombiniraš na pravi način, umjetnički čisto i s velikom dozom poštovanja
....stvarno sam vesela što si odlučila priključiti se ovom krasnom društvu, a godine... one su samo statistički podatak... ja još (nažalost) nisam baka, ali sam svakako u medju seniorima ali me druženje s ovim divnim curama vraća u najljepše dane mladosti
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala Lula , a eto nikad nije kasno. Od svih Vas sam učila i učim i dalje i nadam se da ćemo se još dugo družiti!
|
|
Linaaa
Već proklijao Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOBRO DOŠLA,
fantastični radovi, kaj vi po cjele dane radite tak kreativno koliko dobrih radova imate, ja vjerujem da vecina nas nije isla na radionice, ja sve sto sam naucila je s neta sa stranica chemaca i sličnih i tek nedavno nasla ovaj super forum sa super savjetima i super radovima i super članovima |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosla Slavice i ostala jos dugo na ovom forumu ... tvoji radovi podizu ionako visoku razimu kvalitite i ljepote... zaista sam se odusevila tvojim radovima i zapravo ne bih mogla nista posebno izdvojiti... sve je prekrasno
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala lluvia, hala primavera ...divila sam se od mojih početaka posjeta ovom forumu primaverinim djelima pa mi je posebno drago da čujem tako poozitivne "kritike"
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, dobro nam došla! Ne mogu vjerovati 2 stvari - prvo, da si čekala toliko dugo da nam se pridružiš i objaviš ove pre - pre - prekrasne radove i drugo, da te ovaj forum naučio svemu što znaš o decoupagu?!?!? Svaka čast i tebi i nama, hahahaha! Nadam se da ćemo se dugo družiti i drago nam je da si ovdje! Pusa Splitu!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala velemajstorice shabbyija,od Tebe sam imala što i naučiti!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovu sliku-zvjezda nad Betlehemom-stavila sam ponovo je prvi put sam je previše smanjila.Inače mi je posebno draga,rađena je na staklu i tko mi god dođe u kuću ""zapne"na njoj.
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je baš posebna i drukčija,a i boca je jako lijepa.
lutkice si ti radila? |
|
Odgovori | Stranica <1234 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |