Regensburg |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj hamara hvala ti na ovim predivnim božićnim slikama...obožavam to vrijeme u godini i san mi je posjetiti Beć za vrijeme adventa..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo i vrlo poučno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hamara ja bih bila zadovoljna kada bi ti stavila svih 230 slika, jer jednostavno obožavam Njemačku.
![]() Podsjetila si me na neka stara vremena, kada sam i ja gore živjela....
A da si umjetnik u odabiru motiva to stoji!!!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...lijepe slike a grad baš po mjeri čovjeka...biće uživanje šetat po njemu, djeluje pitomo i sigurno...
....eeee, što je bogata država i stara država!!....i moj grad bi mogao biti tako šesan i čist da mi nismo još uvijek što jesmo.....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči imaš pravo!!!
Meni su inače ti njemački gradovi, pa i holandski nekako preslatki, ti stari dijelovi gradova tzv, Altstadt, ma svaki kao da ima dušu...
Mene su također oduševili i Dusseldorf i Koeln, prekrasni su...
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Dok Te nije bilo u "zanimjlivim tekstovima" vidim da si dane provela u drugom stvarnom i prekrasnom okruženju.
Fotoreportaža o tome je na zavidno visokom tehničkom nivou. ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ovo su detalji iz mog omiljenog tajlandskog restorana. to mi je inace najomiljenija kuhinja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i da! jaslice u katedrali...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hamara sve što si nam pokazala je prekrasno..nadam se da imaš još slika koje češ nam pokazati..
|
|
![]() |
|
hvala vam svima. ma bojala sam se da vas vec davim... ali onda cu ipal izvuci jos koju... Inox, slikice bi bile i bolje ali ja slikam najobicnijim Casio Exilim foticem. Ma imala sam ja Roleiflex i teleobjektiv, i 35, i riblje oko, i filtere u boji, i svasta jos... i cijeli kofer poklonila sinu. Ova sitnica je velicinr kutije cigareta i upola tanja, bas uvijek mi je u taski ili djepu, i sasvim zadovoljava moje potrebe... osim tu i tamo. Iduci put kad prolazis - svakako zastani u Regeu! Isplati se...
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Ljepota prikaza ni u kom slučaju ne može davit. Reportažu i tehnički nivo fotografija sam pohvalio jer to zaista zaslužuju. Žao mi je ako si me shvatila drugačije. I "mali" su fotići, u pravoj ruci, ispred pravog oka u stanju nadići sebe i stvarati čuda. Kako vidiš, ima nas više koji s nestrpljenjem očekujemo još fotki. Tvoj savjet u vezi Regea ću zapamtiti.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
prije nego ponovim priču - proba da vidim hoče li sutra biti tu...
|
|
![]() |
|
Držim fige da bu sve u redu. Mislim da mnogi sa nestrpljenjem očekuju Tvoju reportažu. Ja, da.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
na žalost, sad odlazim u vikendicu, slike su na hardu od kompa, nosim lap, više ne stignem skinuti ih... tako da nastavak slijedi u utorak!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
predivan stari gradić, stare prekrasne arhitekture, kojoj današnja, ma koliko joj se neki divili, nije ni do koljena. Pogotovo kad pomislimo kojim sredstvima i na koji način /u pogledu tehnike/ je sve to izgradjeno. Detalji pomno izabrani. Šetajući virtualno imala sam dojam da sam tu negdje iza neke od ovih prekrasnih gradjevina.
Hvala ti što si sa nama podijelila taj prekrasni doživljaj......
P.S. Nadam se da ćemo barem mi koji smo tu blizu vidjeti još tih prekrasnih slika.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uzivala u svakom tvom postu! Nadam se da cemo i mi koji smo daleko videti jos tih prekrasnih slika...
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
evo me konačno...
![]() kuća preko puta... naše, recimo
![]() štand s cvijećem na sred jedne od glavnih ulica, svaki dan i cijeli dan
![]() trg na kojem sam zadnje pokazala Božićni sajam
![]() na tom, jednom od glavnih trgova, je stalno i ovaj štand s cvijećem i nekima poznatim rukotvorinama
![]() subotom je tu i štand s pletenim stvarima - od košara i košarica do taški i šešira
![]() širi pogled - inače, proizvodi su mnogostruko kvalitetniji i par puta jeftiniji nego kod nas
![]() tu subotu, pred cvjetnicu, su se i one došle pokazati
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() sad nešto drugačije... ovo je naziv Regensburške udruge beskućnika. Osim ostalih aktivnosti oni svaki tjedan dolaze sa svojim štandom, na kojem prodaju knjige koje netko više ne treba, pa im pokloni. Ja sam, recimo, ovaj puta kupila 2 velike, debele knjige - jednu o cvijeću, drugu vrtna arhitektura - tipovi vrtova, za ukupno 6 eura. Cijene nema - kad odaberete pitaju vas koliko to za vas vrijedi! I koliko vas vidla u 100% slučajeva prihvate vašu procjenu. Ja sam rekla da sam stranac, da molim da mi kažu cijenu - kako rekoh, bila je 6 eura!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() tik do nje apoteka... a tu je da se vidi da u "naprednom" svijetu homeopatska i alopatska medicina jednako vrijede...
![]() doslovno na svakom koraku su po ulicama i trgovima tegle s biljem
![]() ovaj put s proljetnicama
![]() još jedan od gradskih bisera
![]() pa i ovo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |