Guzmanija - Guzmania minor |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji cvjetoljubci :) trebam vašu pomoć.
3mjeseca ima otkako sam kupila guzmaniju sa crvenim cvijetom u sredini, zadnjih tjedana taj crveni dio blijedi, gubi boju a sa strane su iznikle 2 mladice (jdna veća, jedna tek u izrastanju). Glavna biljka je i dalje čvrsta i intezivno zelena. E sad, što da radim sa tim izdancima (mladicama). Ako ih treba odvojiti recite mi kako jer nisam vješta u tome. Evo i slike biljke i mladica Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemoj ih jos odvajati tek kad budu vece a i maticna biljka ce poceti propadati
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok hvala
|
|
yass
Novo sjeme Pridružen: 23 Siječanj 2015 Lokacija: Zenica Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav e ovako nisam nigdje nasla slican problem pa molim za pomoc. Imam guzmaniju duze od godine a prije par dana maticna biljka dakle ona koja je cvjetala je skroz uvenula,osusila se. Ima 5-6 mladica ali danas sam htjela da ih presadim zasebno kad ono ja lagano povukla mladicu i samo se odvojila. Donji dio je smedj,nema korjencic. Nisam znala sta da radim pa sam ih eto tako odvojila i lagano uutisnula u suvu zemlju za cvijece pomjesanu sa pijeskom. Ne znam ima li joj pomoci? Hvala puno.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |