Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha uvijek u originalu!!! Predivno je!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pre pre predivno
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je ona paprika ljuta ili slatka??!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvo ti Voki opiši šmek amarilisa , papriku već znamo ili je ljuta ili slatka, nema između
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
paprika je ljuta,lovor oko nje je svježi zadarski(hvala Frida) šipak je iz okolice moje vikendice(ovogodišnji) isto ko i mak,žitarice su susjedove,ruža je moja(mislim da od imendanskog aranžmana) osušena...kaj još
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!!!!
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha sad sam tek naletila na tvoje radove i mogu samo reči- skidam kapu!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Šeflera(pa ja tek sad vidjela)
Evo da novu temu ne otvaram,stavit ću tu. U ove posudice ću posaditi(ili samo umetnuti teglu) sa začinima(valjda).
Kutija od kikirikija,opletena špagom i (da bude šarena malo) poljepila sam leću(kupila neku mješavinu leće i graha,za dekoriranje je super)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je kantica od milerama(kaj se i nazire još).Špaga i salvetna tehnika
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!!!!!!!! U onu posudicu od kikirikija ne preporučam direktnu sadnju jer s vremenom zahrđa! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Shasha, samo tako nastavi, možda i mi dobijemo ideju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek nas iznenadiš!!!
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prekrasno
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle savršena posuda za singonij on voli hrđu. Shasha obaraš me s nogu sve češće i jače |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, zasljepila me ljepota. Jedva čekam nove uratke.
|
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi se jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako sviđa. Mislim i sve ostalo, ali ovo mi je apsolutni pobjednik. Bravo za kreativnost.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha pa ti si turbo žena.Svaka čast!
Jednostavno prelijepo.A ova salvetna tehnika može li netko malo pojasniti.Prošlu zimu sam htjela ići na tečaj ali kao i obično nedostatak vremena.
Mislim da si stvarno svestrana.Sada ću opet sve ponovno pregledati!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |