Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori | Stranica <1234 43> |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E red je da vam predstavim moju miljenicu koju sam uzgojila iz najobičnije reznice prije 5 godina:
camelia koja ovo proljeće nije cvala najnovija kupovina, ja to zovem 2 u 1, u jednoj tegli dvije azaleje za "sitno" kunića |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna evo i mene, baš sam se nadisala svježeg zraka među tvojim cvjećem i za mene je to prava terapija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš basš krasno sve...sviđa mi se svaki detalj u tvom vrtu za opuštanje.
jedva čekam vidjet i novih slikica kad to sve probuja |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A koja je ovo biljčica? List mi je poznat, ali se ne mogu sjetiti. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrckice , u pitanju je lavanda, mislim da je to francuska lavanda .A možda će nam ovi naši s mora odgovoriti sa sigurnošću ali jedno je sigurno miriše mi jače i ljepše od ove obične koju svi imamo po dvorištima . Jedino što moja zato što ju šišam redovito nikad nije cvala.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i mislila sam da je lavanda , ali sam mislila da ću se provaliti.
Listovi su joj nareckani kao kod jedne vrste lavande.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opaaa, pa to je pravi mali park!Imaš puno lijepih stabala(da ne lupnem krivo ime), grmova, a imaš i položaj za napraviti još svašta, od kamenjara na dalje.Ono popločeno ciglama je...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna vauuu,lavanda predivno izgleda ...za cameliu se ne sekiraj,cvjetace sljedece godine
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neobično oblikovana lavanda, zaista je vrlo šarmantna i zgodna.
Kad ti dosadi, možeš mi ju slobodno pokloniti.
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad dužna sam vam se i zahvaliti na posjeti, vi šetate a mene nigdje !
Konte,ono o šljakanju, možemo se draga dogovoriti, znaš kako se mene može platiti ! Štefi,ako si već tako široke ruke, sjeti se i mene kad budeš dijelila biljčice, jer ja sam jaaako skeptična oko ovog mog posijanog Anaida, hvala na posjeti i nadam se da ćeš i dalje posjećivati moje dvorište i bauštelu . Triša, kad ti usfali sviježeg zraka, slobodno navrati u Zagorje k meni bar ovako, mi ga imamo na bacanje Maslačak, hvala i nadam se da će se tvoja želja o mom probujalom i rascvijetalom vrtu i ostvariti. Šmrcko, gio, Baka, imaš pravo, nisu to više grmovi već stabla, mada ja mm i dalje ubijeđujem da su to spororastući grmovi .Ipak, maaaalo je sumnjičav Sarić draga, ona mi neće nikad dosaditi, da ti samo znaš koliko ja svake zime strepim nad njom jer svake godine u isto vrijeme pred kraj 2. mjeseca se počne "glavica" s listićima sušiti i vapiti za svježim zrakom ali ja se bojim hladnoće i mraza i ne iznosim ju tako da svako proljeće ima šišanje na kratko . |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam i prošetala se tvojim lijepim vrtom
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja slabo stižem obilaziti vrtove zadnjih dana, ali ovdje sam se puno zaustavila, bazen je savršen, a ulaz u onaj podrum je nešto fantastično, dobro da ste to sačuvali jer to što su stari nekad radili to je neponovljivo. jako mi se sviđa asortiman i brojnost tvojih biljaka, e da i ona staza s ciglama na kant, odlično, ima puno lipih stvari koje će vrt učiniti ne samo lijepim nego i interesantnim u svakom pogledu. Bravo za tebe i TM.
|
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je već rečeno draga moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ti imaš prekrasne biljek u vrtu, a sam vrt je sa toliko gušta uređen da si me oduševila.
bravo
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus, lantana, niho i proljeće !
A sad , stavila sam i na identifikaciju ali kako su vrtovi puno prometniji,postavila bih i ovdje pitanje da li itko zna što bi ovo bilo? Trajnica, ima sitne male žute cvijetiće, niskog je rasta i širi se u mali grmić: |
|
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smijem li se i ja odmoriti u tvom lijepom vrtu?
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo izvoli Monty, jedino mi je žao što ti nisam poslužila kavu !
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj suseda lijepo ti je kod tebe , a sad sam vidla i ulaz u onaj podrum bormes ti to dobro zgledi.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti hvala, dobila sam ideju za lavandu.
Ivna kako samo uspiješ formirati tako idealne kugle?
Je li ti ono iz cigleni puteljak sivi red santolina? Ako je pod hitno reži:
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosa i hoya, hvala na posjeti.
Pitaš kako formiram kugle, pa uzmem škare i hodam uokolo sve dok ne budem zadovoljna , znaš ono glumim frizerku .A ono uz stazu od cigala je lavanda, uff već sam se uplašila da sam nešto krivo napravila ali hvala ti na savjetu, santolinu imam na kamenjaru . |
|
Odgovori | Stranica <1234 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |