Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica <1234 96> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje se vide neke od njih:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine,ovi na prvoj slici,sa bijelim u sredini,su isti ko i ovi malecki na ciglama(ajmeeee opet cigle)?I onaj crveni cvijet je od toga sa bijelim ili nekog drugog? Krasan mi je cvijet
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je taj cvijet, od one koja nema paucinu. ali i jedne i druge imaju slican cvijet, ako cek ne i isti. moram provjeriti u kamenjaru koja je dala taj civjetic!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona koja je cvala te više nema
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znam ali je ostaogrumen od ostatka grupe:o)
Misli da je na slici ona bez paucine!!!
Donesem ti od svake po jednu kada budemo isli u Italiju.
A crvenu nabavim u proljece!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da se malo pohvalim što sam napravila inspirirana prekrasnim idejama gospođe iz Vodnjana (jezine sličice nažalost ne mogu pronaći, oprala sam nekoliko mobitela). Iz mora sam izvaila jednu stijenu, malo je "dozidala" kako bih dobila prostor za staviti zemlju i ovo su MOJI VRTOVI:
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemojte previše okrutno suditi o mojim fotografskim sposobnostima, potrudite se vidjeli koliko sam ljubavi unesla u "VRTOVE", samo da kažem da stijena ima oko 6 kg...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma preslatko je(sad čak i vidim slike).Kakvo će tek biti kad se to u proljeće razraste
|
|
mismali
Novo sjeme Pridružen: 22 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ti je ova kreacija sa stjenom. Probati cu te kopirati
Dobila sam za Novu kalendar sa slikama cvijeca i bas me se dojmila cuvarkuca ..... na jednoj prozrskoj dasci su posadili cuvarkuce u starinske keramicke i porculanske posudice svih velicina. Nevjerojatno slatko izgleda a i lako za odrzavanje... samo sto vam ne mogu pokazati!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ustvari imaš pravo najljepša je čuvarkuća kad je među kamenje, zato su ove gore predivne.
Imam i ja nešto, ali ih moram staviti tako među kamenje, baš imam tu mogućnost - moram se potruditi, pa onda staviti sliku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sempervivum
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1600!!!!!!!!!!!!
Imas li mozda echeveria Pearl von Nurnberg i Morning light, one su lagano plavicaste? Ako imas, kupuuuuuujem odmah!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
agava
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ljeto su mi cvale ko lude.Problem je taj što one nakon cvatnje propadnu.Mislim da se to ne dogodi da im treba otkinuti pupoljak.Ako netko zna bolje rješenje neka napiše
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne vidim razloga da se otkida pupoljak.Niti vidim problem u tome što cvatu.Kad ocvate,taj se osuši no prije toga potjera nekoliko mladih,tako da ih uvijek imaš.
|
|
kloi
Novo sjeme Pridružen: 05 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista su svi savrseni.skoro sam,po stoti put,nabavila ovu biljcicu.treba mi pomoc,savet,kako da mi se odrze,da se ne osuse ili strule.pokusavala sam sa malo vode,pa su se osusili prvo spoljasnji listovi,a potom i cela biljka.kad sam je pak polevala,strulela je.zao mi je da i ovu jadnu biljcicu ne ubijem,zato,pomoc.
|
|
agava
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko ima ove crvene ili ove dvobojne neka se jave za zamjenu." width=28>
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj, sto ovo dobro izgleda...
ja imam nesto onih običnih...zeleni sa tamnijim rubom ... |
|
Odgovori | Stranica <1234 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |