Slavonski Brod |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andrea, baš mi je drago da ti se sviđa!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi jako volimo švrljati po ljepoj našoj pa smo se tako u subotu do Slavonskog Broda.
Prošetali, popili kavu i rikverc doma! Evo što smo uslikali: Brodski korzo Sava i njeni stanovnici zalazak sunca Švrljali smo i po tvrđi I tako dalje..... Fascinantno mjesto! Razumijem zašto su kopali i da je netko naježio dok je iskopao sve te kanale za obranu, ali koji b... je to išel ponovo zakapati- to mi nije jasno??? |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno si brza nema šta , lijepo od tebe što nam pokazuješ ljepote lijepe naše , ja samo neznam zbog čega svi ljudi putuju nekud u tursku , egipat grčku ..... a kod nas je sve još neistražena zemlja a takvi smo mi , sve nam je lijepše što je tuđe, ili najslađe je ono što je zabranjeno tj. nedostupno --prekrasno
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne slike, svaka čast
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super slike!!!!!!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka ljepota me oduševljava!!! Svaka čast Šefi i miha!!!
|
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove su mi slike vrlo poznate, imam priliku cesce uzivati u ljepotama ovoga grada. Odmah mi je toplo oko srca! Hvala
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme vidi ti njih.... Bravo, bravo , a da ste rekli na vrijeme mogla se i kava u Brodu popiti......
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najljepše je doći tijekom ljeta...korzo je prepuno cvijeća i izgleda jako lijepo. Šeflera i Miha, baš ste sretni što imate mogućnosti, ali i avanturistički duh pa putujete i uživate u ljepotama Hrvatske. DOBRODOŠLI U SLAVONSKI BROD!
P.S. Ovo mi je poruka No. 505 S CRTOM |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam pregledavala stare cd-e i pronašla sam još nekoliko fotki iz Broda.
glavna pošta kazališno-koncertna dvorana klasična gimnazija franjevački samostan Ivana Brlić Mažuranić Gimnazija Matija Mesić Naselje Slavonija 1 gradska uprava park Adio do slijedećeg javljanja iz Broda! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još kad se to sve procvjeta, samo mogu zamisliti!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan grad, a i slike su ti odlične, park je predivan
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam u Brod prvi put došla 1995.g. i odmah se zaljubila u njega. Grad je stvarno prekrasan i svake godine sve ljepši i ljepši.
P.S. Dada gdje je slikana ova prva slika, ja stvarno ne znam gdje je to , a jako sam znatiželjna. |
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispred kina "Hrvatski dom"...ne znam da li kino još radi ili ne...eh kakva su to vremena bila kad se svake subote išlo u kino prije grada, a tek matineje za vrijeme zimskih praznika, išla sam svako prijepodne... hvata me nostalgija...
|
|
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam ja išla u kino u Brodu toga nije bilo....
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U nedjelju sam krenula iz Broda kući i naišla na ovih 26 ljepotica
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su, zašto si ih prebrojila, bez veze ili je neka simbolika?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brojila sam ih onako iz svog gušta. Kako ih ja inače obožavam (a što ja ne obožavam) zaustaviola sam auto i jednostavno izašla van, poslikala ih, stala i divila im se i onako iz gušta prebrojila. A kako su snaše vani na klupi malo ogovrale susjedstvo, tako su u čudu gledale u mene i ništa im nije bilo jasno.
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je slično samo našoj Tei!!!! Vidi se da smo ista firma!!!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike!cekam nastavak...
|
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |